Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Strasne rupe
Pozdrav Gost

Strasne rupe

• 9 Odgovora
  • 9943 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Strasne rupe
« u: 23 Siječanj, 2013, 21:26:41 »
Dragi moji skijasi i borderi, idem prvi put na Jahorinu ove zime i nesto sam istrazivala
oko planine i naisla sam na neke slike velikih rupa u snegu, verovatno krateri od
bombi, pa me zanima da li neko zna u blizini kojih staza i gde su, ovo mi deluje
neobelezeno skroz i jako sam uplasena. Jos ako je magla ne bi ih covek prepoznao!!
!

Odg: Strasne rupe
« Odgovori #1 u: 23 Siječanj, 2013, 21:39:52 »
daj ne tripaj,majke ti kakvi krateri od bombi
Ta rupa samo zbog toga sto je u sjeni djeluje malo zastrasujuce,ali uopste nije.
sva  opasna mjesta su uredno obiljezena,bez brige budi.

*

BL

• 678
« Odgovori #2 u: 23 Siječanj, 2013, 21:41:36 »
Pa nije to rupa, malo je teren "dinamičniji" i to je sve. Nije to problem preskijati, malo se uspori, po potrebi, i sve OK. Ja sam prosječni skijaš- turista i nisam ovdje nikada imao problema.  

« Odgovori #3 u: 23 Siječanj, 2013, 21:46:04 »
tu smo kao djeca bacali atomske bombe  austin:(

« Odgovori #4 u: 23 Siječanj, 2013, 21:47:06 »
Nekako mi ljudi malecki pa mi deluje ogromna, vidjala sam i jos neke slike. Ok, znaci nije tako strasno..Uf..
Hvala.

*

Stef

• **
  • 11
« Odgovori #5 u: 23 Siječanj, 2013, 22:17:46 »
Naj bezbjednije ti je u hotelima, što skupljim to bolje

*

zum

• 251
« Odgovori #6 u: 23 Siječanj, 2013, 22:20:42 »
Naj bezbjednije ti je u hotelima, ¹to skupljim to bolje

(:smijeh:

« Odgovori #7 u: 23 Siječanj, 2013, 22:56:00 »
 WTF
 ideea:( bacali smo neke *peterde* pa je situacija izmakla kontroli... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Ma opusteno,samo skiiiiiiiiiiiiiiii (Y)

*

mijat

• 6728
« Odgovori #8 u: 24 Siječanj, 2013, 07:03:56 »
dosta glupo pitanje  :X otišli ste u off pa bi tema mogla da ide pod ključ. sve na jahorini potiče od majke prirode, staze se uređuju svaki dan i ne treba ići van uređenih staza. ovo na slici ti se čini da je rupa ali je to malo veća strmina i prolazi se bez problema. možeš je i zaobići pošto je jahorina dovoljno široka

*

Sajtrix

• **
  • 94
  • www.sajtrix.com
    • Sajtrix website
« Odgovori #9 u: 24 Siječanj, 2013, 07:13:00 »
tu smo kao djeca bacali atomske bombe  austin:(

(Y) rr  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
DJ Sajtrix