Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Gdje se dobro jede ??
Pozdrav Gost

Gdje se dobro jede ??

• 22 Odgovora
  • 21435 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Burli

• **
  • 68
Odg: Gdje se dobro jede ??
« Odgovori #15 u: 13 Siječanj, 2013, 18:45:15 »
Za cicvaru ne znam, ali svinjska koljenica sa kiselim kupusom je najbolja kod Stoleta u Ognjištu, Vito kuvar zna znanje, mada i Mile u Krčmi uopšte ne zaostaje tako da u oba objekta nema greške
Ti si nešto drugo, ti 'armonikom liječiš bol na estradi sve je lažno, na estradi sve je fol...

*

Stef

• **
  • 11
« Odgovori #16 u: 14 Siječanj, 2013, 00:06:39 »
Meni je uvjek sve super u Jahorinskoj kuci (hotel Kristal), ove godine sam probao  i picu stvarno je OK za male pare

« Odgovori #17 u: 01 Veljača, 2013, 17:16:13 »
cevapi u Rajskim vratima odlicni

« Odgovori #18 u: 01 Veljača, 2013, 17:19:31 »
cevapi na planini :X

« Odgovori #19 u: 01 Veljača, 2013, 17:37:32 »
U Rajskim vratima je sve odlicno
U Lavini je Pica odlicna
U Sneznoj Kraljici Palacinke odlicne

« Odgovori #20 u: 05 Siječanj, 2015, 14:43:57 »
Cevapi i ustipci u Peggy-ju dobri
Sve u Krcmi odlicno

*

bakica

• 255
« Odgovori #21 u: 27 Travanj, 2015, 14:23:42 »
Kolaci u kolibi - kolac sa borovnicama obavezno!!!
Meni su kolači u Kolibi grozni, dva puta naletila na stare/neukusne  :(   ali zato imaju dobre uštipke od heljde  :D
To izgleda kako ko naleti  ;)

« Odgovori #22 u: 03 Siječanj, 2016, 19:51:29 »

Ako si u naselju Sator pitaj za "Krcmicu kod Refe".
Teletina ispod saca bez konkurencije na Jahorini.
Mislim da moras ranije naruciti.

Jel zna neko mozda broj telefona?

Tapatalk