Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Kafana "PRIZIVANJE SNEGA"
Pozdrav Gost

Kafana "PRIZIVANJE SNEGA"

• 91 Odgovora
  • 42148 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

mijat

• 6728
Odg: Kafana "PRIZIVANJE SNEGA"
« Odgovori #90 u: 08 Listopad, 2016, 09:57:23 »
 WTF :bravo::(

pravo ime prijatelju  (Y) sad ću ja da nađem dekija da nam otvori novo kafanče pošto i mene već nervira ovo ...

... molba za vipa  regge kad se prosušiš zatvaraj ovu kafanu i otvaraj novu, smisli neko egzotično ili obično ime za novu kafanu  ideea:(

za struju ne brini, valjda imaš nekog prijatelja u distribuciji, znaš da oni ne plaćaju struju regge

*

brera

• 7221
Odg: Kafana "PRIZIVANJE SNEGA"
« Odgovori #91 u: 08 Listopad, 2016, 10:14:54 »
WTF :bravo::(

pravo ime prijatelju  (Y) sad ću ja da nađem dekija da nam otvori novo kafanče pošto i mene već nervira ovo ...

... molba za vipa  regge kad se prosušiš zatvaraj ovu kafanu i otvaraj novu, smisli neko egzotično ili obično ime za novu kafanu  ideea:(

za struju ne brini, valjda imaš nekog prijatelja u distribuciji, znaš da oni ne plaćaju struju regge

???  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: