Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Kafana "Zimska idila"
Pozdrav Gost

Kafana "Zimska idila"

• 932 Odgovora
  • 249497 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

borisBP

• 1284
Odg: Kafana "Zimska idila"
« Odgovori #825 u: 10 Siječanj, 2016, 20:26:45 »
nemoj mi tog heda ni spominjati  :X što se tiče pljoski bilo ih je dve, u jednom trenutku obe prazne   regge nije ni čudo što boris ima rusko ime, vuče ko mijat  (:smijeh:
Puštale su pljoske na čepu, kad se čep odvrne. :bravo::(

*

brera

• 7221
« Odgovori #826 u: 11 Siječanj, 2016, 14:00:42 »
Dobar dan.  8)) Može tura za sve?  regge

*

mijat

• 6728
« Odgovori #827 u: 11 Siječanj, 2016, 14:03:55 »
može  regge

*

brera

• 7221
« Odgovori #828 u: 11 Siječanj, 2016, 15:05:13 »
 (PIVA) (PIVA) i litru najboljeg bijelog i kap sifona...  regge
Prijatelju, kakve su promjene, šta kažeš, staviš  (PIVA) i ne pojavi se Darkon!  ideea:(

*

mijat

• 6728
« Odgovori #829 u: 11 Siječanj, 2016, 15:40:01 »
i mene čudi  :X slabo ga ima, možda radi prekovremeno  ideea:(

sećam se godina kad si rekao p on već pije  (:smijeh: jbga, prolazi vreme, ni orasi nisu kao što su bili  regge

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #830 u: 12 Siječanj, 2016, 09:37:04 »
Malo kasnim ali tu sam... pivo je uvijek dobra pozivnica.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Planirate li dolazak na Jahorinu ili je vec sve isplanirano?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

brera

• 7221
« Odgovori #831 u: 12 Siječanj, 2016, 13:47:39 »
Dobar dan.  8))
Kako bi moj prijatelj kazao, oooooooooooooooo, koga to moje okice vide.... javilo se jedno od izgubljene djece...
 (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)

*

bakica

• 255
« Odgovori #832 u: 12 Siječanj, 2016, 13:58:40 »
Pozdrav,
tura i od mene  (tea) (K) (PIVA)

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #833 u: 12 Siječanj, 2016, 16:16:30 »
Dobar dan.  8))
Kako bi moj prijatelj kazao, oooooooooooooooo, koga to moje okice vide.... javilo se jedno od izgubljene djece...
 (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)
Ma tu sam ja uvijek sa vama samo sto ne mogu da stignem da se javim. Moram mijatu posebno da se izvinem jer mu nisam odgovorio na SMS. Izravnacemo racune na Jahorini uz domacu rakiju  ??? ??? ??? ???
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

mijat

• 6728
« Odgovori #834 u: 12 Siječanj, 2016, 19:17:52 »
dogovoreno  rr

žene će ti doći glave, smanji malo pa ćeš imati vremena za forum ili se ženi se pa ćeš imati još više vremena, vidi heda, non-stop je na forumu (:smijeh:

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #835 u: 13 Siječanj, 2016, 10:07:06 »

dogovoreno  rr

žene će ti doći glave, smanji malo pa ćeš imati vremena za forum ili se ženi se pa ćeš imati još više vremena, vidi heda, non-stop je na forumu (:smijeh:
Mi smo se uvijek lako dogovarali, posebno na stazi i u kafani  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Nadam se da cemo se ove godine okupiti svi na derneku. Nismo odavno bili u puno sastavu.
O ovoliko price mi se grlo osusilo mora se nesto popiti  (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) Ko se pridruzuje?

*

mijat

• 6728
« Odgovori #836 u: 13 Siječanj, 2016, 11:08:41 »
ja ću vino, nekako mi ne ide  (PIVA) zimi  regge

što se tiče derneka mislim da će ih biti više ali manjih. vidiš i sam da sneg zeza i pitanje je da li će ga biti oko 15 februara kada smo obično pravili velike derneke (sećam se nekih kroz maglu  (:smijeh:) u svakom slučaju se javljam kada budem dolazio pa se kvasimo  regge

« Odgovori #837 u: 13 Siječanj, 2016, 11:14:58 »
Sve je isto... cak I ovi stari forumasi su tu...prepinju se kao paucina po forumu.
 :DD :DD :DD jesam li u pravu darkoNe?
Dobar dan dobri ljudi,milo mi da vas vidim,zive I zdrave...u to ime tura od mene. ???

*

mijat

• 6728
« Odgovori #838 u: 13 Siječanj, 2016, 11:23:14 »
koga to moje okice vide  ole ima li još one loze hercegovačke? ako ima ljevaj  regge

jbga, nema snega i zato je ovako stanje i na forumu. priroda je jača i zato nam ne preostaje ništa drugo sem druženja u kafani. klima je otišla u p.m i svake godine je sve gore i gore. dobro ti kažeš, samo da je zdravlja sve ostalo će biti ...

« Odgovori #839 u: 13 Siječanj, 2016, 11:44:33 »
Ma bice loze samo ako bude snijega, regge(kalkulisem februar pa eto rr)
01.01. Sam sjedio u ljetnoj basti u majici na nznm +18 a sunce kao u maju,uzas (sweat)
No evo,ima naznaka za puf:) pa se druzimo I ispijamo (K) (K) I ne zaboravi lijevak da ti mogu pretociti regge