• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Vrijeme i stanje na cesti?

Started by 1dario1, 10 February, 2015, 08:06:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Charlene

Prijatelju daleko je 3.mjesec da se moze konkretno reci..Moze se mozda pricati o trendu sinopticke situacije, ali nista vise od toga. Ali evo mozda nesto konkretnije zasnovano na pretpostavci..Ako se ne razmase Atlantik onda je vrlo moguce da ce treci mjesec biti odlican za skijanje. Dva su razloga. Prvo sto je to svejedno zimski mjesec i gore sad-sad padne snijeg ili zahladi i drugo vec ima mnogo snijega na Jahorini. Ja vjerujem da se na Jahorini i u trecem mjesecu vrlo dobro skija!  :))

Sto se tice guma, moj prijedlog ti je da ih svejedno dogodine zamijenis :PP. A ovi sto stalno putuju gore ce ti bolje reci, mislim da se to redovno cisti cak i odlicno.

Zivio.

mijat



Milos CTS


hallo

13.februar oko 08.00h Loznica- Grnicni prelaz Trbusnica (Sepak)-Zvornik-Milici-Vlasenica-Pale-Jahorina i nazad oko 18h PERFEKTAN!!!
Guzva-Ja NIKAD ne videh ovoliko vozila KA Jahorini! hug:(
Policija-NIGDE (zbog turizma po naredbi ili sta je ne znam ...uglavnom NIKAD ne prodjoh ovom deonicom bez i jedne patrole!) police:(
Sve u svemu, sretan put anan
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!