Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Ravna planina - Pale
Pozdrav Gost

Ravna planina - Pale

• 31 Odgovora
  • 21999 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Ravna planina - Pale
« Odgovori #15 u: 01 Veljača, 2016, 13:56:42 »
Na skijama do garaže za šestosjed, onda pješke do parkinga iza garaže i na kraju Škodom do Ravne planine  ;D

« Odgovori #16 u: 01 Veljača, 2016, 14:07:21 »
Trenutno je situacija daleko od idealne, al' sa najavljenim snijegom moglo bi valjati, jer im je podloga od vještaka solidna

*

bakica

• 255
« Odgovori #17 u: 01 Veljača, 2016, 14:58:43 »
Na skijama do garaže za šestosjed, onda pješke do parkinga iza garaže i na kraju Škodom do Ravne planine  ;D
:DD ???
I ja čekam da malo zasnježi i eto me odmah gore.  ole baš se radujem  ole
Da, to si u pravu, podloga je zaista super.

*

bakica

• 255
« Odgovori #18 u: 08 Veljača, 2016, 15:27:43 »
Ima li iko svježije informacije, kakva je danas situacija sa snijegom, malo sam zabrinuta  ;((
I zašto ne radi ona webcam hug:(

*

bakica

• 255
« Odgovori #19 u: 12 Veljača, 2016, 09:09:15 »
Bila sinoć, samo mogu reći svaka čast napraviti stazu u onakvim uslovima
Nadam se da još neko čita ovu temu  ???

*

bakica

• 255
« Odgovori #20 u: 17 Veljača, 2016, 14:00:53 »
Jutros gledam stazu, snijeg se još uvijek nekako drži.
Stvarno su majstorski odradili podlogu.   :bravo::(

*

bakica

• 255
« Odgovori #21 u: 29 Veljača, 2016, 10:12:06 »
Čujem da se planira raditi četverosjed na stazi, ali i da se planira izgradnja još jedne staze.
Lijepo, ali samo pod uslovom da to ne podrazumijeva sječu šume, u tom slučaju projekat nikako ne odobravam  X(  (znam da me niko ne pita, ali moram ovo reći  ;) )

« Odgovori #22 u: 29 Veljača, 2016, 11:29:53 »
Ako naprave četveroguz, bit će to najbolje noćno skijanje u regionu

*

bakica

• 255
« Odgovori #23 u: 02 Ožujak, 2016, 09:06:38 »
Dobro je i ovako,  ;)  svakako nema previše gužve noću. To će imati efekta za dnevno skijanje.
Inače, meni nešto draže ove vučnice, na sjedežnicama se uvijek smrznem   :(

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #24 u: 02 Ožujak, 2016, 09:51:51 »
godine, godine...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #25 u: 02 Ožujak, 2016, 10:40:24 »
godine, godine...

Nisam baš siguran. Ovaj tip na Ravnoj planini je za kratko vrijeme od šume i ledine napravio nešto. Za razliku od Bjelašnice i (donekle)Jahorine, ne izgledaju mi nerealno najavljene investicije. Što se tiče ''Jahorina ekspresa'', to je definitivno futur. Doduše, prije će biti ta gondola, nego šestoguz na bjelašnici  austin:(

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #26 u: 02 Ožujak, 2016, 10:49:39 »
ovo vezano za godine se odnosi na babca i hladnocu  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

bakica

• 255
« Odgovori #27 u: 02 Ožujak, 2016, 14:15:46 »

*

bakica

• 255
« Odgovori #28 u: 11 Ožujak, 2016, 09:13:38 »
Zna li neko kakvo je ono svjetlo što gori na vrhu staze? (mislim na ovaj prvi vrh, koji se vidi iz Pala)

*

bakica

• 255
« Odgovori #29 u: 15 Ožujak, 2016, 09:20:03 »
Povlačim pitanje  ;)) sada više ništa ne gori
Žao mi je što je sezona na RP ovako kratko trajala.
Inače, ima li se u planu postavljanje vučnice u drugom dijelu staze, mislim na onaj dio koji ide prema Jahorini?
Neki dan gladam sa vrha Poljica, tamo gdje je trebala ići gondola, ima dovoljno snijega  :DD da bi se mogla napraviti staza. Napominjem da ne poznajem konfiguraciju terena, samo sam iz daleka posmatrala i palo mi na pamet.