Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Upitna sezona na Jahorini?
Pozdrav Gost

Upitna sezona na Jahorini?

• 27 Odgovora
  • 13940 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Upitna sezona na Jahorini?
« Odgovori #15 u: 20 Rujan, 2016, 10:47:37 »
Pozdrav za maki iz Zadra  ole
Politika je cudo! Mene nista vise ne iznenedjuje kad je politika na Balkanu u pitanju

@Vranex
Sacekajmo izbore, sad je samo laz oko nas

@Radiohead
Ti druze ko da zivis negdje na sjeveru Norveske  (:smijeh:

« Odgovori #16 u: 20 Rujan, 2016, 13:44:03 »
Gdje me nadje :), red, rad i disciplina. Cekam konkurs da raspisu, imam dojavu da ce im gore faliti radne snage

« Odgovori #17 u: 20 Rujan, 2016, 15:21:01 »
Pred izbore sve je moguće, i drveni šporet čini mi se. Počeli su i gondolu prema Trebeviću da prave, a prije godinu dana definitivno odustali od nje, kažu ne isplati se. Donijeli jednu reklamnu kabinu i slikali se :) :) :) Čini mi se da su i onu gondolu do Ravne Planine počeli... da nije žalosno bilo bi smiješno...

« Odgovori #18 u: 20 Rujan, 2016, 15:30:38 »
Pa da, vidim ja gdje to vodi. Gondola od Vijecnice do Poljica, koja sminka jbt, To ni u Svici nema

« Odgovori #19 u: 20 Rujan, 2016, 15:32:05 »
Ovu gondolu na Palama pravi privatnik.
Tu nema politike, osim sto igru glavnu ulogu  austin:(

« Odgovori #20 u: 20 Rujan, 2016, 16:15:16 »
Ma odakle politika... :) Navino bi bilo vjerovati....
a vidiš to je za sledeće izbore, preko Trebevića do Ravne Planine pa Jahorine, i obratno brale, i naravno aerodrom na Prači :)

« Odgovori #21 u: 23 Rujan, 2016, 08:52:20 »
Izgleda da čitaju forum  (W)
Citat:
Uskoro stižu cijene ski pass-a. Pratite nas na zvaničnoj internet stranici www.oc-jahorina.com kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus.

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #22 u: 03 Studeni, 2016, 18:27:21 »
Sve i dalje isto. Jebiga

*

mijat

• 6728
« Odgovori #23 u: 03 Studeni, 2016, 21:47:39 »
Šta ti sad ne valja  regge  ideea:( odi, kupi čiko pez  devil:(

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #24 u: 04 Studeni, 2016, 00:45:06 »
Sve mi je dobro, drago mi je da sve funkcioniše da svi funkcioneri, i oni nižerazredni imaju apartmane i vile kupljene njihovim parama a da nemaju novac za popravku sestosjeda. I tako. Dobro je sto majmun prosi novac od ovog koji je sjebo sve da bi prodao u sve za marku. Sve je dobro ;))

Šta ima kod tebe

*

mijat

• 6728
« Odgovori #25 u: 04 Studeni, 2016, 07:33:50 »
Joooj, u pravu si sve samo što je to urađeno davno, dok je bilo para  (head) trenutno nema para ni za burek ali imam osećaj da će sneg ove godine sve da iznenadi i izvadi sezonu  :skijas:

Takođe imam osećaj da opet ideš na Kopaonik  regge Dođi na Jahu da se prisetimo starih dana  ole 

*

Nichifor

• 1748
« Odgovori #26 u: 04 Studeni, 2016, 10:54:25 »
Ako bude snijega, doći ću naravno. Samo ne znam ko će nas izvlačiti gore. Da povedeš od tamo dva tri ata. A na kop neću, bio sam prošle godine. 

*

mijat

• 6728
« Odgovori #27 u: 04 Studeni, 2016, 11:07:40 »
imate vi atova za izvoz  (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: naši su za ravnicu, na jahi je redak vazduh pa bi se brzo zaduvali  regge