Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Iskustva iz hotela Bistrice
Pozdrav Gost

• 6 Odgovora
  • 9376 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

« u: 29 Studeni, 2016, 09:51:12 »
Ove godine bi smjestili porodicno u hotelu Bistrica.Dosada smo bili u privatnom smjestaju. Djecak od 12 i momak od 20 godina.Cula sam da je dobra hrana a kakva su iskustva sa smjestajem krevetima i slavljenjem nove godine taj Bend exta 5?Znaju li pjevati[img
Sve rekcije dobro dosle...
Pozdrav svima,
ruzica

Odg: Iskustva iz hotela Bistrice
« Odgovori #1 u: 02 Prosinac, 2016, 21:51:56 »
Da, hrana je dobra, sobe su ciste. Hotel je star pa ne ocekuj nista specijalno od namjestaja. Bio sam u raznim smjestajima, hotelima, apartmanima, vikendicama ali mi je u zadnje vrijeme Bistrica prvi izbor. Za taj bend ne znam kakav je niti sam ikada slavio NG u Bistrici.

« Odgovori #2 u: 23 Veljača, 2017, 08:39:41 »
Pozz,

Mislim sljedece sedmice na Jahorinu, i odsjesti u hotelu Bistrica, po ranijim postovima vidim da su iskustva, pa mogu reci zadovoljavajuca :) nego interesuje me da li u sobama ima TV, da li ima WI Fi u sobama, kao i da li je koristenje bazena ukljuceno u cijenu smjestaja i do kada radi bazen,

pozzz

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #3 u: 23 Veljača, 2017, 09:28:53 »
Osjetit ces duhh olimpijadeee WTF...wifi u hodniku hotela, a tv sa 2 kanala - slika zavisi of vremenskih prilika..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #4 u: 23 Veljača, 2017, 09:41:36 »
Osjetit ces duhh olimpijadeee WTF...wifi u hodniku hotela, a tv sa 2 kanala - slika zavisi of vremenskih prilika..

Auuuu  puf:) puf:) puf:) znaci bolje za te pare uzeti kakav pansion i laganica....u svakom slucaju hvala 8)) 8))

Pozzz  (PIVA) (PIVA) (PIVA)

*

Pepo

• **
  • 20
« Odgovori #5 u: 23 Veljača, 2017, 17:22:28 »
Pozz,

Mislim sljedece sedmice na Jahorinu, i odsjesti u hotelu Bistrica, po ranijim postovima vidim da su iskustva, pa mogu reci zadovoljavajuca :) nego interesuje me da li u sobama ima TV, da li ima WI Fi u sobama, kao i da li je koristenje bazena ukljuceno u cijenu smjestaja i do kada radi bazen,

pozzz

Najsvježije informacije po pitanju smještaja u Bistrici ipak ćeš dobiti od OC-jahorina,

E-mail: rezervacije@oc-jahorina.com
Telefon: +387 57 270 020

« Odgovori #6 u: 01 Siječanj, 2019, 17:44:24 »
Da li je neko u skorije vrijeme odsijedao u ovom hotelu i zna li kakva je situacija? Da li je cisto, toplo i uredno? Za hranu kazu da je odlična?!
Sta je sa wifi koji je kako kazu bio u funkciji samo u holu hotela? Sta je u funkciji od dodatnih sadrzaja (bazen,sauna,teretana...)?