• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini sezona 2016/2017 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 27 December, 2016, 21:58:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Atomba

Pratim forum i ne mogu da se otrgnem utisku da vecina ima potrebu da mraci, da li je to zbog stanja i drustva u kom zivimo ili sta drugo ne znam,ali dajte malo pozitive. Vip se trudi da nam izadje u susret koliko je to moguce i treba mu se zahvaliti na tome jer odvaja svoje vreme za nas. E sad da sam ja admin, sa ovako mracnim stavovima sigurno ne bi dobili ni jedan odgovor od mene a ne na desetine kao od njega. Ko ide gore ostaje mu samo da se nada da ce  (snow) (snow) biti u dovoljnim kolicinama kada bude na planini i to je to.  Vipa- a ne poznajem ali bi ga zamolio da sacuva malo snega za kraj januara i da podeli malo vise fotki na Fb stranici. Pozdrav svima

vip-jahorina

Naravno, svaki forumas koji je na skijanju, bi trebao da nam posalje koju sliku i da kratak izvjestaj.
Jednostavno da iz vise usta znamo kakvo je stanje na Jahorini.

Kritike i hvale su super, ali o tome uvijek u zasebnim temama.

Olimpik:
su radili prethodinih dana i nisu ga mogli "skrpiti" kako je danas stanje, ne znamo jos.

GoYaBL

Dok sam pisao vec au ljudi postali par postova prije slicnog sadrzaja ali ipak cu postati... nije od odmet.

Slazem se, nebuloze se provlace na temi koja je iskljucivo tu da bi ljudi imali info u vidu pisanih i foto postova da li da krecu na toliko iscekivano skijanje ili ne ...

Apel adminima i ljudima koji su gore da malo cesce postavljaju stanje, jer vjerujem vecini kao i meni bi to puno znacilo. Meni ne prodje dan da ne otvorim kamere i gledam prognoze itd...

P.s. Neka je srecan Badnji dan i da nam napada skoro barem 2 metra :)

Pozdrav

ski_bord

Mo¾e li neki update vezano za vikend.
Hvala

HeAd

Nema nikog od forumasa gore, tako da nema ni update. Ovaj forum i zivi vise manje od pet do sedam entuzijasta ideea:(. Kad oni nisu gore nema ni nekih konkretnih informacija, a ni slika. Sto se mene tice neka svako pise sta hoce, al treba imati u vidu da je oc jahorina u dosta teskoj finansijskoj situaciji, da je palo oko pola metra suhog snijega koji je los za uvaljati stazu i da su ovih dana jako veliki minusi... (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Tonik

ja sam bio gore u cetvrtak i stanje je izuzetno lose.radila je samo praca koja je od 9-16h bila katastrofalna.u nekim dijelovima staze ima snijega do koljena a negdje kamenje viri..cak sam vidio kako ljudi iz gss padaju na stazi,znaci patnja za skijase..ne vidim u cemu je problem da ratraci u toku dana prodju jednom stazom da se to malo utaba..sve u svemu 2od10  ideea:(
i think too much i drink too much

Tonik

zaboravih rec da je put pale - jahorina bio ne ociscen ni prije a ni poslije skijanja
i think too much i drink too much

alternativni

vip-jahorina

Daleko je iduca sedmica. Ne znamo sta ce biti sutra :-)