Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
bazeni na jahorini
Pozdrav Gost

bazeni na jahorini

• 9 Odgovora
  • 12184 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

bazeni na jahorini
« u: 19 Veljača, 2017, 21:01:00 »
Pozdrav,

posle skijanja bi se malo odmorili u bazenu, pa me zanimaju vaša iskustva s bazenima u hotelima na Jahorini i kakve su cijene za kupanje.

hvala,
Mato

Odg: bazeni na jahorini
« Odgovori #1 u: 20 Veljača, 2017, 05:44:24 »
Ne znam o cijenama... ali o sadrzaju znam:
Hotel Board: veliki bazen, dvije saune. Meni je skroz ok ovde
Lavina: mali bazen, dvije saune, intimna atmosfera
Termag: najljepse izgleda, ali bazen je mali. Super ponude masaze, top saune
Bistrica: veliki bazen, za olimpijadu je bio vrh ;)

Vazno: vecina hotela dozvoljava ulaz do max 16h (zbog gostiju iz hotela), zato najbolje da se raspitas na licu mjesta.

Kao gost vip-jahorine imas popuste do 50% na wellnes u odredjenim hotelima. Raspitaj se (kontakti su na jahorina.org

« Odgovori #2 u: 02 Prosinac, 2017, 18:00:15 »
Ne znam o cijenama... ali o sadrzaju znam:
Hotel Board: veliki bazen, dvije saune. Meni je skroz ok ovde
Lavina: mali bazen, dvije saune, intimna atmosfera
Termag: najljepse izgleda, ali bazen je mali. Super ponude masaze, top saune
Bistrica: veliki bazen, za olimpijadu je bio vrh ;)

Vazno: vecina hotela dozvoljava ulaz do max 16h (zbog gostiju iz hotela), zato najbolje da se raspitas na licu mjesta.

Kao gost vip-jahorine imas popuste do 50% na wellnes u odredjenim hotelima. Raspitaj se (kontakti su na jahorina.org

Cijene navedenih bazena?

*

camil

• **
  • 11
« Odgovori #3 u: 22 Veljača, 2018, 21:39:22 »
dolazimo na jahorino u suboto a vidim da če biti loše vrijeme možda zna kamo je najbolje da idemo u sauno i bazene

*

rato

• **
  • 45
« Odgovori #4 u: 22 Veljača, 2018, 21:56:01 »
 Hoteli Termag, Vučko, Lavina imaju i saune i bazene i wellness koji su odlični, a Bistrica samo bazene.

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #5 u: 22 Veljača, 2018, 22:15:25 »
Vucko nema bazen..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

Burli

• **
  • 68
« Odgovori #6 u: 22 Veljača, 2018, 23:30:21 »
Bistrica ima saunu samo ne znam da li je u funkciji.
Ti si nešto drugo, ti 'armonikom liječiš bol na estradi sve je lažno, na estradi sve je fol...

« Odgovori #7 u: 23 Veljača, 2018, 00:04:14 »
Ako si skijas koji se malo intenzivnije sportom bavi, bazen nije nikako dobar. Misici se opuste previse i povrede su izglednije ....

*

mijat

• 6728
« Odgovori #8 u: 23 Veljača, 2018, 08:52:27 »
meni su posle bazena oči krvave ali ne znam zašto regge možda od ronjenja ideea:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #9 u: 23 Veljača, 2018, 12:05:47 »
meni su posle bazena oči krvave ali ne znam zašto regge možda od ronjenja ideea:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: