• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pripreme za nadolazecu sezonu 2017/18

Started by Filipino, 05 September, 2017, 16:25:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

brera


mijat


Radiohead



Korisnik





Korisnik


vip-jahorina

Po nesluzbenim informacijama, vikendom su korpe bilo prilicno dobro popunjene. Naravno, zavisilo je od vremenskih prilika.

dix

Pozdrav svima,
vec nekoliko sezona, kao neko ko na Jahorinu dolazi sa strane (Srbija, sever Vojvodine) visim pred sezonu na ovom forumu, pratim prognoze i slicno ne bi li uspeo da ubodem termin da sa porodicom dodjem na skijanje. Ubedjen sam da ce cene morati da budu uskladjene sa skijalistima u ukruzenju i pozdravljam sve vase inicijative da sezonski ski pas za vas koji imate tu srecu da mozete da skoknete na skijanje kad god zelite bude cenovno prihvatljiviji. Nama koji dolazimo sa strane ipak mnogo vise znaci ovo sto se na planini radi (pod uslovom da se i uradi) jer je postalo gotovo nemoguce odrediti termin, iskombinovati godisnji odmor i slicno cekajuci da sneg padne u dovoljnim kolicinama. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog kojeg smo vec skoro bili na putu da batalimo Jahorinu u koju smo zaljubljeni i odemo na neka druga skijalista tipa Kop i slicno.
A kad malo razmislim, cena ski pasa je kao pusacu cigarete, koliko god da kosta naci ce se koji dinar :)
Samo da ovo sve bude kako je receno i bice super skijanja i ove godine....
Molim vas obavestavajte nas o toku radova, gorimo od nestrpljenja



brera


brera