Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Rampe i harac!
Pozdrav Gost

Rampe i harac!

• 21 Odgovora
  • 13503 Hitova

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Rampe i harac!
« u: 29 Prosinac, 2017, 20:34:24 »
Ovaj srbijanac, novi direktor, veliki strucnjak dosao samo da se love namarise a ne sto voli Jahorinu i nas. Uz to Dodikov poltron. Pa mu nije bas krenulo po planu pa uveo naplatu parkinga ?!  Pa niko ko vec dodje na Jahorinu nece otici a da nije potrosio neku marku pa makar za pice. Za skijase da ne pricam sto ce svakako platiti astronomsku cijenu za ski karte sto je takodje ovaj visoki strucnjak iz Srbije uveo. Niko ne dolazi ´nako, da uzurpira parking. U Nassfeldu u Austriji nedaleko od slovenacke granice postoji ogroman parking udaljen oko 250 metara od pocetne stanice gondole i ski kase . Ljudi su uveli mali voz sa par vagona da vozi turiste od parkinga do kase da se ne bi mucili u pancericama i vukli skije na ledjima od parkinga do stanice. I to naravno sve besplatno. Trude se na svaki nacin da privuku goste a kod nas kao da se trude svim silama da ih otjeraju.  Umjesto da malo obidju evropska skijalista i nesto nauce i kopiraju od ljudi koji desetljecima zgrcu pare od toga ovi nasi izmisljaju toplu vodu. Pohlepa je cudo...

Odg: Rampe i harac!
« Odgovori #1 u: 29 Prosinac, 2017, 20:57:50 »
Nevjerovatno....ostvaraju se najcrnji scenariji koji su bili po forumu. Pa lik je sve rastjerao.

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #2 u: 29 Prosinac, 2017, 22:09:11 »
Nista to u Nassfeldu nije besplatno,  ski karta je 47 eura,  a u to ti je uracunat i parking i taj vozic..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #3 u: 30 Prosinac, 2017, 10:11:21 »
E moj Head jesi bio mozda tamo pa tako pametujes? Jeste 47 Eura pass ali sta dobijes za te pare?? Koliko zicara i kilometara staza?? Kod nas montirali 2 sestosjeda i ponasaju se kao da su St. Moritz. Tako pusti demagogiju. Sta jos ovi nasi nude za deset maraka parkinga i 45 maraka skipass? Otidji prijatelju kad si vec tako pametan u Kitzbühel ili Garmis ili Ischgl pa vidi sta dobijes za cijenu skipassa. Parking se nigdje ne naplacuje, moraju ovi visoki strucnjaci naci drugi neki model dofinansiranja a ne ciganluk i klasicni harac.

*

rato

• **
  • 45
« Odgovori #4 u: 30 Prosinac, 2017, 12:23:13 »
Meni apsolutno nije jasno šta je poenta konstantnih usporedi Jahorine, Bjelašnice drugim riječima Balkana sa uredjenim alpskim skijalištima i uredjenim i programiranim državama u kojima se sve zna šta kad i kako.  Da neke stvari rade pogrešno ili u najmanju ruku neshvatljivo, rade ali brate oladite ljudi.  Hoćete da naše planine imaju 100km staza a imate mini planinu, dok Alpe čine planinski vijenac od preko 3,000km, stotine vrhova preko 2.000m. Kukanjem ovde ništa promijeniti neće, ko hoće da skija i može, on će doći, ko ne biraće gdje mu je ako ne bolje onda barem jeftinije. Za te rampe su najvili da će biti ukinute, potez uzasan i ruzan i još jedan od minusa nove uprave.

« Odgovori #5 u: 30 Prosinac, 2017, 12:45:15 »
Meni apsolutno nije jasno šta je poenta konstantnih usporedi Jahorine, Bjelašnice drugim riječima Balkana sa uredjenim alpskim skijalištima i uredjenim i programiranim državama u kojima se sve zna šta kad i kako.  Da neke stvari rade pogrešno ili u najmanju ruku neshvatljivo, rade ali brate oladite ljudi. Hoćete da naše planine imaju 100km staza a imate mini planinu, dok Alpe čine planinski vijenac od preko 3,000km, stotine vrhova preko 2.000m. Kukanjem ovde ništa promijeniti neće, ko hoće da skija i može, on će doći, ko ne biraće gdje mu je ako ne bolje onda barem jeftinije. Za te rampe su najvili da će biti ukinute, potez uzasan i ruzan i još jedan od minusa nove uprave.

Sa ovim se nikako ne mogu sloziti. Naprimjer u Svedskoj je najvisi vrh na nekom skijalistu 1200 metara a to skijaliste ima 100 km staza.

Imas skijalista sa vrhovima oko 1000 metara a imaju preko 50 kilometara staza.

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #6 u: 30 Prosinac, 2017, 14:12:58 »
Gokson jel ti pricas o parkingu ili o stazama?    (Tema je parking i rampa) I nemoj mene pitat da li sam bio jer ako pocnem stavljati slike gdje sam sve bio puknuce sajt. Sto se cijene ski pasa tice svi znamo da je Jahorina preskupa sa kilometrima staza koje nudi i jos 70% tih staza nisu pod vjestackim snijegom sto je apsurd na dnevnu od 45KM. PARKING ti je i u Austriji i Italiji uracunat u cijenu ski pasa, to su trebali i na Jahorini uraditi ali tad bi manipulacija tim novcem bila malo teza..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

« Odgovori #7 u: 01 Siječanj, 2018, 12:38:52 »
To ti i pricam, samo manipulacije ....

*

taraba

• 210
Julia Roberts na Jahorini !!
« Odgovori #8 u: 01 Siječanj, 2018, 21:46:10 »
http://depo.ba/clanak/170759/julia-roberts-odusevljena-skijanjem-na-jahorini 

*

Sinke

• **
  • 98
« Odgovori #9 u: 02 Siječanj, 2018, 19:59:17 »
@Feđa Isović

Svako ima pravo da ti traži ličnu kartu na uvid, svakome imaš pravo da tu molbu odbiješ (sem policiji).
Isto tako svako ima pravo da odbije da ti proda nešto (npr. ski kartu).

Mislim da je čuvanje, traženje i deljenje ličnih podataka ozbiljna tema, nažalost o njoj se slabo ko brine kod nas.
Opravdana je diskusija kako se i gde čuvaju podaci o Džuliji Roberts.

Ali ipak bilo bi sjajno bar jednom izbeći per se negativni stav koji naši ljudi imaju o svemu.
Ime i prezime za ski pass se traže pre svega radi suzbijanja preprodaje (mora li baš tako, ne bih rekao), a onda da bi se to ime vezalo za osiguranje, a ako je potrebno i vađenje novog pass-a ako se stari izgubi...

*

vranex

• 591
« Odgovori #10 u: 09 Siječanj, 2018, 10:04:08 »
ma ovo poredjenje sa evropskim naprednim centrima je smijesno. zaostajemo 20 godina za njima u svakom pogledu. tamo se svaki pojedinacni korisnik cijeni i sve se cini da se vrati zadovoljan.
rampa je estetski i moralno porazna, kao i uzimanje imena za dnevnu kartu. isto kao da moram dati svoje podatke da odem u kino ili vidim koncert. to je kao kad turistima u bosni na granici daju papir da moraju da paze da ih gazda smjestaja gdje ce odsjesti prijavi, inace ce snositi posljedice. jednostavno ne-takticno i izaziva gori efekat od onoga protiv cega se navodno bore.
to je prebacivanje sopstvene nesposobnosti da se nadje kvalitetno rjesenje za sopstvene probleme na ledja konzumenta.

pogresne politike koje anuliraju ono sto je od dobrog uradjeno, a sasvim nepotrebno.

« Odgovori #11 u: 02 Veljača, 2018, 13:17:24 »
Predlažem forumašima da koriste imena iz nadrealista, za ski pass :D

*

HeAd

• 4369
« Odgovori #12 u: 02 Veljača, 2018, 13:37:34 »
Mislim  da je lik sto je upisivao ona filmska imena dobio otkaz,  tako sam bar cuo..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

*

vranex

• 591
« Odgovori #13 u: 03 Veljača, 2018, 10:05:29 »
bar 10 ih je upisivalo, tako da to ne stoji :)
oni ne mogu da ne upisu, jer po zakonu ne mogu traziti licnu, simple as that

Rampe i harac!
« Odgovori #14 u: 07 Veljača, 2018, 12:26:42 »
U zivotu nisam platio skyplji parking , i to 2x u istom danu na razmaku od 500m. Sator naselje 5km plus dole kod sestoseda 10km, ukupno 15km ili 1000 din. Imam malo dete pa moram gore dole stalno.Pomnozite to sa 10 dana. Gde god stanete naskacu na vas, ajmo placa se parking. Cak i ispred pansiona gde smo smesteni. Mene vise videti nece, jako sam razocaran, godinam skijam na Jahorini. Svakako se vode logikom ko ovamo dolazi ima novca, sisaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk