Pozdrav Gost

Rampe i harac!

• 21 Odgovora
  • 12887 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Rampe i harac!
« Odgovori #15 u: 08 Veljača, 2018, 00:26:10 »
U zivotu nisam platio skyplji parking , i to 2x u istom danu na razmaku od 500m. Sator naselje 5km plus dole kod sestoseda 10km, ukupno 15km ili 1000 din. Imam malo dete pa moram gore dole stalno.Pomnozite to sa 10 dana. Gde god stanete naskacu na vas, ajmo placa se parking. Cak i ispred pansiona gde smo smesteni. Mene vise videti nece, jako sam razocaran, godinam skijam na Jahorini. Svakako se vode logikom ko ovamo dolazi ima novca, sisaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dok mi svima napunimo dzepove...
Najgora otimacina je naplata parkinga u Satoru. Parkiras na sred ulice a on trci da naplati...smesno.  X(

*

HeAd

• 4368
« Odgovori #16 u: 08 Veljača, 2018, 08:51:44 »
U zivotu nisam platio skyplji parking , i to 2x u istom danu na razmaku od 500m. Sator naselje 5km plus dole kod sestoseda 10km, ukupno 15km ili 1000 din. Imam malo dete pa moram gore dole stalno.Pomnozite to sa 10 dana. Gde god stanete naskacu na vas, ajmo placa se parking. Cak i ispred pansiona gde smo smesteni. Mene vise videti nece, jako sam razocaran, godinam skijam na Jahorini. Svakako se vode logikom ko ovamo dolazi ima novca, sisaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisi onda bio u Hrvatskoj na moru da vidis sta je guljenje  WTF
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

brera

• 7221
« Odgovori #17 u: 09 Veljača, 2018, 07:21:03 »
Mislim  da je lik sto je upisivao ona filmska imena dobio otkaz,  tako sam bar cuo..

Meni cura upisala... ??? htio sam Valter brani Sarajevo, pa nije išlo, i onda sam pristao i postao Valter Sarajevo....razmišljao sam i da privremeno postanem aktuelni direktor OC... regge

Oko rampe..."gostima" Termaga, Vučka, Boarda ne naplačuju ??? Moglo se to drugačije.... regge

*

mijat

• 6728
« Odgovori #18 u: 09 Veljača, 2018, 07:35:03 »
da si to postao makar i privremeno odrekao bih te se preko novina  (:smijeh:

*

brera

• 7221
« Odgovori #19 u: 09 Veljača, 2018, 07:43:30 »
Što? Ne sviđa ti se ime Dejan? Da se Deki ne uvrijedi.... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:..

*

mijat

• 6728
« Odgovori #20 u: 09 Veljača, 2018, 07:50:47 »
ja bih se zvao SZILÁGYI SZABOLCS  ideea:( ne znam da li cura na kasi ima mađarsku tastaturu  (:smijeh:

*

brera

• 7221
« Odgovori #21 u: 09 Veljača, 2018, 08:20:00 »
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Ti se zezaš, ali da znaš kako su u strahu Slavišini gosti (ima jih puno, Ištvan dolazi sa gostima svaki vikend več 12 godina).... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: