Ja mogu da razumem strah od novog Koromana (zaboravili ko je?) i od novih "investicija" tipa 42 miliona KM za "osnezavanje" Prace/Skocina i one barice nazvane akumulacija za isto.... to je bilo 2011.godine ako se dobro secam, sad je 2018.godina na mestu direktora OC-a je Dejan Ljevanic koji je na Kopaonik dosao 2008.godine i napravio to sto Kopaonik sada jeste, ima podrsku Vlade Rep.Srpske i PRIVATNIH preduzetnika na Jahorini, uradjeno od OKTOBRA 2017.godine do danas nesto sto je cekalo da se uradi od 2011.

Cinjenicno, stanje na STAZAMA je neuporedivo bolje. Stanje u privatnom sektoru, koliko sam CUO, takodje. Red i disciplina na stazama neuporedivo bolje.
E sad, koliko je istina ili ne, tesko da mi ovako "pogodimo"...moje zivotno iskustvo kaze da je istina uvek negde "izmedju". Sve u svemu, na sajtu Poreske uprave Rep.Srpske mozete, kad sezona zavrsi, pronaci neke podatke koji ce biti merilo ZARADE skijalista, ako zelite OZBILJNO o tome diskutovati.
Zasto u opste i gledate TV? Zasto gledate S Jahorine s ljubavlju i ocekujete nekakav realan podatak? Mislite nesto ce neko "otvoreno" reci? Pa gde ste to videli? CNN je Fakultet kontraobavestajne masinerije pa su svi pomalo naucili u medjuvremenu...
Misljenja sam, da , Uprava OC koja sada rukovodi, po svemu prikazanom od oktobra 2017.godine do 13.marta 2018.godine (5 meseci!!!) zasluzuje podrsku i poverenje da ce planirano sprovesti i uciniti Jahorinu BOLJOM turistickom destinacijom od koje ce ziveti cela okolina, a mi, skijasi i posetioci, imati bolje uslove za skijanje i sve ostalo..
Ako ipak negde zaskripi, treba naci nacin da se popravi i poboljsa , kao sto su uslovi prodaje nekih vrsta ski karata koje su ukinuli, a tu posebno mislim na karte za SENIORE i DECU....sezonski ski pass za lokalno stanovnistvo bi takodje, mogao biti jeftiniji, ali o tome se mora organizovano voditi razgovori sa OC-om i naci nacin za poboljsanje uslova.
Sve najbolje.