Pozdrav Gost

Informacije vezane za Cecin koncert - mjesto odrzavanja, parking, mapa...

  • 0 Odgovora
  • 6309 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MJESTO ODRŽAVANJA KONCERTA CECE I PARKING PROSTOR

Dragi naši ljubitelji Jahorine, i svi Vi koji ste planirali doći na dugoočekivani koncert Cece Ražnatović, obaviještavamo Vas da će se ovaj spektakl godine održati 1. decembra u velikom koncertnom šatoru na platou ispod Tehničke baze OC Jahorina/ šestosjed Ogorjelica sa početkom u 20.00 časova.

Olimpijski centar Jahorina, kako bi se ljubiteljima planine olakšao dolazak na ovaj spektakl, organizovao je parkiranje motornih vozila koje će se vršiti na sljedećim mjestima:

- PARKING MJESTA ZA PUTNIČKE AUTOMOBILE: Poljice1, Poljice2, Poljice3, Poljice4 (novi parking), Hotel Bord, Hotel Košuta, Pansion Santing, Hotel Nebojša, Hotel Cicović (garaža), Hotel Jahorina 1, Hotel Jahorina 2, Rajska dolina, Vidikovac.

- PARKING MJESTO ZA AUTOBUSE: Bus parking (Solana),

- Cijena parkinga za putničke automobile je 5KM, a za autobuse 20KM.

Saobraćaj od Vučjeg mosta do raskrsnice hotela “Bistrica” je zatvoren, i sva vozila se usmjeravaju u dvosmjernu traku pored hotela “Nebojša”. Da bi svi uživali na planini i stigli na vrijeme obezbjeđeni su Šatl busovi koji polaze ispred hotela “Šator” od 17h, i vršiće prevoz putnika u oba pravca do kasno u noć.
 
Obezbjeđenje i održavanje navedenih lokaliteta će vršiti redari OC Jahorine, čiji će uniformisani radnici vršiti naplatu parkinga prema važećem cjenovniku. Prostori na kojima nije organizovano parkiranje poput privatnih parking mjesta (vikend naselja i hotela), se neće naplaćivati.

Koristimo takođe priliku da upoznam sve ljubitelje Jahorine da je strogo zabranjeno ostavljanje motornih vozila na javnim površinama, tako da će svi prekršioci biti strogo sankcionisani.

Na slijedecoj mapi je sve detaljnije objasnjeno: