Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Ski / Snowboard servis (homemade)
Pozdrav Gost

• 2 Odgovora
  • 4649 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Nmnj

• **
  • 19
« u: 07 Veljača, 2019, 15:09:27 »
Pozdrav, zanima me da li iko radi servis skija/snowboarda samostalno? Zanima me da li kod nas u BiH igdje ima kupiti oprema(alat) za servisiranje, znaci vosak, metalni strugač, plastični strugač, p-tex svijeće za popunjavanje ogrebotina, četke, oštrač kantni itd. Razmišljam od sledeće sezone krenuti raditi sebi i porodici servis pa ako iko ima iskustva sa tim da kaže neki savjet .. PS imam staru dasku na kojoj ću raditi praksu da ne oštetim novu..  :skijas: :skijas: :skijas:

*

dix

• 102
Odg: Ski / Snowboard servis (homemade)
« Odgovori #1 u: 07 Veljača, 2019, 16:20:19 »
vidjao sam nesto od tih stvarcica u Dechatlonu u HR, samo u hobi varijanti. Ima na njihovom sajtu, ali ne znam da li imate isti u Bih. Ja to ipak prepistim servisu cim stignem

*

Nmnj

• **
  • 19
Odg: Ski / Snowboard servis (homemade)
« Odgovori #2 u: 08 Veljača, 2019, 11:18:59 »
Četvoro nas skija u porodici, a full servis u BL je 40km... za nas četvoro 160km, gledao sam u Austriji cijeli set alata izađe cca 120evra. Mislim da se definitivno isplati + spremne skije za stazu non stop  :skijas: ,  samo mi treba neko ko ima sa tim iskustva da me usmjeri na šta obratiti pažnju i koji su proizvodi "bestbuy" omjer cijena i kvalitet  ole