Pozdrav Gost

Kafana Prost ulaz i za mladoženje

• 171 Odgovora
  • 36709 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

brera

• 7221
Odg: Kafana Prost ulaz i za mladoženje
« Odgovori #150 u: 07 Ožujak, 2021, 05:54:40 »
Dobro jutro. Klasika  regge

*

mijat

• 6728
« Odgovori #151 u: 07 Ožujak, 2021, 09:07:55 »
dobro jutro  regge gde si: posao  anan ili skijanje  :skijas:  ideea:(

da popijemo klasično   ???

*

brera

• 7221
« Odgovori #152 u: 07 Ožujak, 2021, 09:58:48 »
Posao, posao  :udri:...ništa od  :skijas:...

Trenutno od tradicije samo klasika, ajd živjeli  regge  :RAKA: :RAKA:

*

mijat

• 6728
« Odgovori #153 u: 07 Ožujak, 2021, 12:58:02 »
samo da ti kažem prijatelju da je darce gore, uživa i misli na nas

*

brera

• 7221
« Odgovori #154 u: 07 Ožujak, 2021, 15:26:06 »
samo da ti kažem prijatelju da je darce gore, uživa i misli na nas

Mogu mislit  regge :udri:

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #155 u: 08 Ožujak, 2021, 16:26:01 »
cak sam zbog vas dvojice i na rakiju otisao  ??? u onu kafanu na ogorjelici, kada se ide sestosjedom prema vrhu sa desne strane  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
zaboravio sam kako se zove ali vjerujem da vam je jasno koja kafana je u pitanju  WTF
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #156 u: 09 Ožujak, 2021, 16:55:27 »
Da obrnem turu i odjavim ovu sezonu, to bi bilo to sto se mene tice, ove godine ipak bez jah, sto ne znaci da je mozda nece biti sledece  ???

(PIVA) (PIVA) (PIVA)

*

brera

• 7221
« Odgovori #157 u: 10 Ožujak, 2021, 14:41:15 »
cak sam zbog vas dvojice i na rakiju otisao ??? u onu kafanu na ogorjelici, kada se ide sestosjedom prema vrhu sa desne strane  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
zaboravio sam kako se zove ali vjerujem da vam je jasno koja kafana je u pitanju  WTF

Svaka ti čast, skidam kacigu...toliko muke i žrtvovanja samo zbog nas2...ali sam zabrinut, da te več u tim godinama jebe pamćenje  ideea:( piši, da več konačno zapamtiš : Bijeli Javor  :udri:
Samo da pitam, jesi platio sve što si poručio? Da nisi, mangupe jedan, naručio i stavio na naš račun? Samo pitam da znam šta me čeka tu.... regge

*

mijat

• 6728
« Odgovori #158 u: 04 Kolovoz, 2021, 14:19:35 »
peče li ko rakije? kod mene tuga neviđena, sve se smrzlo  :X i kajsija, i kruška, i višnja, šljive sve povadio i popušio  (:smijeh: sreća pa imam zalihe ali ako ni sledeće godine ništa ne rodi odoh u P.M

već bi vreme bilo da otvorimo novu kafanu  ideea:(

vipe, radi se šta na jahi? baci nam kratak izveštaj  ole

*

mijat

• 6728
« Odgovori #159 u: 29 Studeni, 2021, 10:36:59 »
pije li se uopšte :X polako se približava zima i trebalo bi fatati zalet, trenirati koljena i jetru  (:smijeh:

tura na moj račun  (PIVA) (PIVA) (PIVA)

*

HeAd

• 4368
« Odgovori #160 u: 29 Studeni, 2021, 10:49:01 »
Moze rakija nismo dugo ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

mijat

• 6728
« Odgovori #161 u: 06 Prosinac, 2021, 13:53:28 »
nema mog prijatelja  ??? zadnji post 16 Mart, 2021 :X  da se nije nešto desilo?! vreme bi bilo da otvorimo novu kafanu  ole

*

brera

• 7221
« Odgovori #162 u: 07 Prosinac, 2021, 11:54:25 »
nema mog prijatelja  ??? zadnji post 16 Mart, 2021 :X  da se nije nešto desilo?! vreme bi bilo da otvorimo novu kafanu  ole

Dobar dan  regge
Da otvorimo? Jel treba pajser ludzatobom:(( Vidim gužva u kafanče, izbacit če osigurače...ide tura na moj račun,  (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) i za prijatelja  ??? litru najboljeg bijelog i kap sifona

*

mijat

• 6728
« Odgovori #163 u: 08 Prosinac, 2021, 11:46:08 »
u nazad 10 godina si ti bio zadužen za zatvaranje starih i otvaranje novih kafana, umetnička imena smo uglavnom zajedno pronalazili  (:smijeh: zadnju kafanu smo posvetili darcetu ali kako vidim od kada se oženio nešto ga nema  devil:( onaj hed me je uvek nervirao i bio je ko čir na dupetu ali mi sada već nedostaje  ??? jebga, nekada se znalo da novi članovi foruma zovnu turu ali ... ipak je forum bio i ostao koristan po mnogim pitanjima, svi koji su gore ako ostave bar jedan post mogu da pomognu mnogima. VIP čim sazna informacije iz prve ruke baci ih na forum, snežni alarm takođe, sve u svemu sezona je otvorena i nadamo se dobrim vestima i snegu. stvari koje nisu do nas (cene, parking, rad žičara,...) možemo samo komentarisati (naravno kulturno) i sigurno će se nešto poboljšati. FORUM SE UVEK ČITAO I ČITA SE I DALJE.   

*

brera

• 7221
« Odgovori #164 u: 08 Prosinac, 2021, 11:56:44 »
u nazad 10 godina si ti bio zadužen za zatvaranje starih i otvaranje novih kafana, umetnička imena smo uglavnom zajedno pronalazili  (:smijeh: zadnju kafanu smo posvetili darcetu ali kako vidim od kada se oženio nešto ga nema  devil:( onaj hed me je uvek nervirao i bio je ko čir na dupetu ali mi sada već nedostaje  ??? jebga, nekada se znalo da novi članovi foruma zovnu turu ali ... ipak je forum bio i ostao koristan po mnogim pitanjima, svi koji su gore ako ostave bar jedan post mogu da pomognu mnogima. VIP čim sazna informacije iz prve ruke baci ih na forum, snežni alarm takođe, sve u svemu sezona je otvorena i nadamo se dobrim vestima i snegu. stvari koje nisu do nas (cene, parking, rad žičara,...) možemo samo komentarisati (naravno kulturno) i sigurno će se nešto poboljšati. FORUM SE UVEK ČITAO I ČITA SE I DALJE.   

Svaka ti je ka' u Njegoša  ??? ???, samo jedno podpitanje  ideea:( Jesi li ti zvao turu ili moram ja  ideea:(
Samo pitam  regge