Pozdrav Gost

Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta

  • 6 Odgovora
  • 6188 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Na zalost bio sam i sam prisutan i znao sam ovo vec ranije.
Iako smo uspjeli jakim lobijem kod Njemackog delegata da dobijemo prolaznu ocjenu, nismo uspjeli da kod drugog delegata dobijemo prolaznu ocjenu (Slovenija,  nema Brera veze s tobom  (:smijeh:
Samim tim, to nije bilo dovoljnu za EVROPA CUP 19/20 na Jahorini.
Ove izjave za propuste u mjerenju mogu i sam potvrditi. I na zalost kasnije diskusije u raznim skijaskim savezima, prije svega u ÖSV, DSV i Sloski (admin je trener u DSV - njemackom ski savezu)... Neazurnost i veoma losi djelovi organizacije za koji su bili odgovorni u skijaskom saveza BiH pridonijeli su ovakoj odluci FISe.
Prenosimo u potpunosti izjavu OC Jahorine:

"Direktor Olimpijskog centra Jahorina gospodin Dejan Ljevnaić sa predstavnicima menadžmenta Olimpijskog centra Jahorina posjetio je FIS konferenciju koja se od 28. maja do 1. juna održava u Cavtatu u Hrvatskoj. Cilj ove posjete je održavanje pozitivnog kontinuiteta učešća Olimpijskog centra Jahorina na FIS konferencijama, predstavljanje Jahorine u najboljem svjetlu ali i lobiranje da se Evropa kup na Jahorini uvrsti u kalendar već sljedeće godine.
 
Na sastancima održanim u okviru FIS konferencije sa predstavnicima Međunarodne skijaške federacije i tehničkim delegatima, predstavnici Olimpijskog centra Jahorina informisani su da je kandidatura za Evropa kup u alpskom skijanju na Jahorini odložena za još jednu godinu. Razlog odlaganja ovog jako bitnog takmičenja kako za Jahorinu tako i za cijelu Bosnu i Hercegovinu je propust u mjerenju vremena tokom EYOF-a što je bila odgovornost Skijaškog Saveza Bosne i Hercegovine.
 
Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, tim povodom izjavio je : „Negativno sam iznenađen i da kažem razočaran zbog odlaganja Evropa kupa za još jednu godinu. Ako uzmemo u obzir napore koje svakodnevno ulažemo da bi Jahorinu predstavili na najbolji mogući način i da svijetu prikažemo sve njene potencijale, ali i informacije koje smo dobili nakon završetka EYOF-a o najvišim ocjenama koje je Jahorina dobila za pripremu borilišta smatram da zbog odgovornosti Skijaškog Saveza BiH u ovom slučaju zaista gubimo mnogo. Zbog slabe obavještenosti i loše saradnje sa Savezom BIH u vezi sa dešavanjima na Jahorini samo mogu da izrazim žaljenje i ništa drugo. Mi ćemo svakako nastaviti da se borimo da predstavljamo Jahorinu na najbolji mogući način kako bismo opravdali povjerenje i investicije koje je Vlada Republike Srpske uz pomoć gospodina Milorada Dodika omogućila za ovu planinu.“

*

mijat

  • *****
  • 6699
Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #1 u: 30 Svibanj, 2019, 14:57:50 »
šteta :X od matjaža se ovo moglo i očekivati, umesto da pomogne da ovako mali ski centar prosperira on traži dlaku u jajetu. greška je pravdati se jer na taj način priznaješ krivicu, makar ona bila minimalna. ako je do skijaškog saveza bih treba se zapitati da li je to slučajno ili  namerno i dići glas na prvoj sednici, skupštini, forumu ...

meni jako smeta što u svakoj izjavi oc-a mora da se uvlači politika. naš forum je oduvek bio apolitičan, jahorina na prvom mestu a sve ostalo je nebitno, politika nikako! predlažem vipu da ipak ne prenosi u "celini" vesti koje objavljuje oc, ko bude hteo neka ide na drugi sajt pa neka čita

Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #2 u: 30 Svibanj, 2019, 15:03:04 »
U savezu sjede "mjesani ljudi"  (:smijeh: pa je samim tim neko generalizovanje iskljuceno. Strucnost je druga stvar. Ona je mozda upitna.

Sto se tice Dejanove izjave, razmisaljo sam o tome da je "skratim" za politicki dio, ali eto iz objekivnosti informacija, nisam.
Ali upozoravam da svako politizarnje na stranici foruma ce biti uklonjeno  devil:(

*

HeAd

  • *****
  • 4332
Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #3 u: 30 Svibanj, 2019, 15:08:24 »
Identifikovati, uhapsiti i procesuirati krivca  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

*

brera

  • *****
  • 7210
Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #4 u: 30 Svibanj, 2019, 16:58:45 »
 regge regge  regge Kako lako i jednostavno....ima se, zna se...krivac za sve....Slovenac, Slovenija....valjda zbog ljubomore....a svi uključeni u organizaciju su uradili svoj posao profesionalno, ozbiljno i pošteno.... ludzatobom:((

Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #5 u: 30 Svibanj, 2019, 17:01:51 »
evo mog Brere  ole
Reci ti njima!

*

brera

  • *****
  • 7210
Odg: Jahorina nece dobiti EVROPA CUP naredne sezone zbog propusta
« Odgovori #6 u: 30 Svibanj, 2019, 17:07:02 »
evo mog Brere  ole
Reci ti njima!

 ???