vip jahorina se dugo bavi turizmom i lošiji mart davno nisu imali. nakon sretenja a najkasnije od 1. marta treba krenuti sa popustima (20, 30, 50%) i marketingom napuniti planinu i smeštajne kapacite. to što je planina puna vikendom nije čudo, u bližoj okolini jahorine gravitira 500000 stanovnika. postoji razlika između skijanja i zimovanja samo što OC više nije zainteresovan za ovo drugo, prodali su bistricu i sada im je ostao samo vertikalni transport a gazdovati njim je relativno jednostavno. cenovnik koji su izbacili potvrđuje sve ovo što sam napisao. u pravu si da su imali profit ali sve što su zaradili je bilo do 1. marta a posle im je već bilo svejedno i jedva su čekali da zatvore sezonu. ukoliko se OC bude ovako ponašao navući će gnev hotelijera i vlasnika privatnog smeštaja jer nije OC jedini na toj planini. možda bi rešenje bilo i da se ponude popusti na skipas ukoliko ga vlasnici privatnog smeštaja uzimaju za svoje goste. ja lično ne znam koji je cilj OC-a, privući što više gostiju iz srb, hr, slo, cg ili puniti planinu vikendom?!