Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Pomoć oko smještaja
Pozdrav Gost

Pomoć oko smještaja

• 2 Odgovora
  • 6048 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pomoć oko smještaja
« u: 27 Listopad, 2019, 22:04:52 »
Dobra večer ekipa, novi sam na ovom forumu iz razloga što ovu skijašku sezonu prvi put planiram ići na Jahorinu, inače dolazim iz Splita i potrebna mi je Vaša pomoć oko smještaja. Inače često idem na Kupres u BiH i prošle godine bio na dočeku nove godine na Vlašiću.

Potrebna mi je Vaša preporuka za smještaj za 2 para (4 osobe), e sad, zbog toga što moja djevojka vjerovatno radi na doček nove godine (31.12.2019) nismo u mogućnosti doći u onom standardnom terminu za doček nove godine od 30.12. do 2./3.1., već smo možda planirali doći 1.1., ali znam da će teško biti naći slobodan smještaj na taj datum budući da svi koji idu na doček nove godine imaju rezervirano minimalno do 2.1.2020. Kao najidealnija opcija za dolazak na Jahorinu će biti pred kraj 1, mjeseca (tamo od 29.1.2019 - 4 noećnja).

Uvjet za smještaj je da je smještaj apartman i da ima obavezno dvije odvojene bračne sobe sa bračnim krevetom u svakoj. Da je do apartmana moguće normalno doći i u uvijetima velikog snijega (nove zimske gume bez lanaca sa automobilom Golf 6). E sad da li je najidealnije mjesto za smještaj u okolini hotela Vučko i Termag ili?

Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći.

Lijep pozdrav iz Splita. :))

Odg: Pomoć oko smještaja
« Odgovori #1 u: 29 Listopad, 2019, 13:16:30 »
Tesko tesko, mozda neko odgovori..

U svakom slucaju probaj preko https://www.jahorina.org kontakta. Mozda ti kolegice iz BH/Hr i nesto nadju.

Odg: Pomoć oko smještaja
« Odgovori #2 u: 28 Studeni, 2019, 11:16:25 »
Pozdrav,

Tražim smještaj za obitelj iz Zagreba (dvoje odraslih i dijete od 10 g.) za 6 noćenja u terminu 24.12. do 30.12. po mogućnosti u naselju Šator, blizu staze Poljica.

Hvala unaprijed!