Pozdrav Gost

Helikopterska baza na Jahorini

  • 0 Odgovora
  • 5334 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Helikopterska baza na Jahorini
« u: 07 Veljača, 2020, 21:39:33 »
Novina je stvarno pozitivna i drago nam je da mozemo racunati na pomoc Helikopterskog servisa Republike Srpske i uprave civlne zastite.
Ja se nadam da nikome nece trebati, ali skijanje je lijep i opasan sport.

"Helikopter će se na planini nalaziti 24 časa sa dva pilota i to je samo jedan od projekata koje smo ove godine ostvarili. Otvaranjem hangara i dolaskom helikoptera najviše će dobiti skijaši, jer ako helikopter spasi jedan život, uradili smo mnogo. Ljudski život nema cenu", rekao je Ljevnaić.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek istakao je da je ponosan što je ovo prvi centar u jugoistočnoj Evropi koji može svojim posjetiocima da ponudi usluge Helikopterskog servisa.

Pilot Helikopterskog servisa Zorislav Ivanović dodao je da je njihova podrška na planini samo nastavak aktivnosti koje Helikopterski servis Srpske svakodnevno sprovodi kroz širok spektar operacija koje izvode. On je rekao i da je izgradnjom hangara za helikopter na Jahorini napravljena mogućnost da daju podršku stanovništvu i svim gostima te da brže odreaguju kada se pojavi potreba za vazdušnim transportom.