Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
ski servisi
Pozdrav Gost

ski servisi

• 25 Odgovora
  • 25159 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

HeAd

• 4369
Odg: ski servisi
« Odgovori #15 u: 21 Ožujak, 2012, 08:33:49 »
mozes i sada uraditi servis ali onda moras ih nositi na voskiranje opet pred sezonu jer se sasusi od stajanja...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

« Odgovori #16 u: 04 Prosinac, 2012, 13:50:44 »
evo i ja da se tuspasim ovdje :)
u martu rekoh podsjeticu samu sebe da odnesem u novembru skije na servis i naravno da to nisam uradila a snijeg poceo napokon

gdje da odradim servis, Sarajevo ili Jahorina?

« Odgovori #17 u: 04 Prosinac, 2012, 13:58:18 »
u martu rekoh podsjeticu samu sebe da odnesem u novembru skije na servis i naravno da to nisam uradila a snijeg poceo napokon

ja radio ski servis snjesko na putu tamo prema vogosci, super odradio posao...
a na jahorini imas isto tako extra servisa, mozda ti je i boilje odskijati jedan dan i ostaviti ih poslije skijanja da ti srede za naredni dan...Mislim da je na Jahorini i jeftinije

« Odgovori #18 u: 04 Prosinac, 2012, 14:02:14 »

ja radio ski servis snjesko na putu tamo prema vogosci, super odradio posao...
a na jahorini imas isto tako extra servisa, mozda ti je i boilje odskijati jedan dan i ostaviti ih poslije skijanja da ti srede za naredni dan...Mislim da je na Jahorini i jeftinije
hvala
vjerovatno ce tako i biti, odem na Jahorinu i odnesem skije da uradim servis

*

mijat

• 6728
« Odgovori #19 u: 04 Prosinac, 2012, 15:04:52 »
servis ti je 10 ojra, ako nađeš nešto jeftinije u gradu uradi ga  (Y)

« Odgovori #20 u: 04 Prosinac, 2012, 15:35:04 »
servis ti je 10 ojra, ako nađeš nešto jeftinije u gradu uradi ga  (Y)
ma ima i ispod ali to su amaterski servisi...., u Sarajevu ima snjesko koji je po meni najboji, i na Grbavici kod stadiona gdje onaj cikica servisira bicikla
i ovaj na Ilidzi
http://bhski.ba/servisne-informacije/servisi-i-rentali/131-sarajevo-pro-ski-.html
Na Jahorini imas veci izbor, ali treba pozuriti prije guzvi...

« Odgovori #21 u: 06 Prosinac, 2012, 23:41:12 »
bitno je da je vosak vruc, sto se tice kantni nece ti trebati bit ce snijega do grla kad padnes samo se otreses...u zamjenu za vosak i najjeftini sapun dobro dodje..preporuka hotel Bistrica...popijes kafu i skije gotove

« Odgovori #22 u: 07 Prosinac, 2012, 10:12:14 »
al niko u BiH ne radi zavrsnu teksturu na plohi, odnosno pola ljudi i ne zna o cemu pricam,
ima jedan u Srbiji, al kazu da covjek unisti skije, jedino slati za Kranjsku Goru, ako neko zna nekog blize, nek mi posalje info
 (PIVA)

*

mijat

• 6728
« Odgovori #23 u: 07 Prosinac, 2012, 10:42:16 »
idi na expozim u beograd, otac i sin drže servis i ekstra rade, nećeš se pokajati  (Y) najbolje sad da šaljemo skije u kranjsku goru  (head)

« Odgovori #24 u: 07 Prosinac, 2012, 11:43:29 »
hahahah eto kad brera lagano zapliva u penziju ima da otvori biznis servis skija, blizi nam je  WTF

« Odgovori #25 u: 07 Prosinac, 2012, 12:44:32 »
pa pre bih poslao za Kranjsku Goru nego poslao nekoj budali koji ce oderati skiju i da bacam 1000KM,
Ognjanovic iz S. Kamenice me uputio u Kranjskoj Gori imaju dva servisa Tomas Bernik i Boris Strel, kazu da ljudi spremaju skije za sve pohvale, krenuvsi od toga da rubnik obrade kermaikom pa do zavrsne strukture i nisu toliko skupi ( u odnosu sta nude)  fulll servis im je 30 evra, bez keramcke obrade rubnika 20 evra, a mislim da to nije puno, pogotovo ako servisiras skije od  500-600 evra.