Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Nažalost od mene - kritika
Pozdrav Gost

• 1 Odgovora
  • 5766 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

« u: 10 Siječanj, 2020, 22:49:55 »
Bio sam na Jahorini u 2 navrata po 4 dana u razdoblju od 27.12 pa do 10.1. I moram reći da sam razočaran. U periodu od 27.12.  Pa do 1.1. Radile su samo 2 žice (šesterosjed i gondola) ispod kojih su bile staze u jako lošem stanju, direktno misleći na kamenja na stazi i dijelove koji su imalo jako malo snijega. Pored toga u ovom top terminu je naravno bila i ogromna gužva jer je stigao jako velik broj ljudi koji su bili raspoređeni na svega 2 staze.
Ne mogu shvatiti da jedno skijalište s tedencijom i potencijalom da postane stvarno vrhunsko, ne može u 2 noći na temperaturi ispod -10° srediti bar 2 staze sa topovima i ostalim sredstvima da budu u vrhunskom stanju? Uzeo sam ski pass na 4 dana (iako sam jedan dan dobio gratis i izmučio se dok sam iskoristio taj kupon jer sam čekao u redovima po cca 30 min i slali su me na sto mjesta) i nisam se naskijao dok nisam dodatno jednu večer uzeo noćno skijanje.

Drugi put kad sam došao otišao sam samo jednom na dnevno nadajući se da je situacija znatno bolja, ali ništa drastično. Sve ostale dane isal sam samo na noćno skijanje. Platiš ski pass po punoj cijeni od 50 km i dobiješ 2 staze i sidro, sa puno kamenja i milion ljudi. Uozbiljite se molim vas.

I da napomenem, posjetim kupres jučer i ljudi su sredili 2 staze (doduše ima malo leda) do odličnog nivoa, a temperatura je na nuli i svugdje okolo ima doslovno 5 cm snijega, znaci za pohvalu.

Ovo je pozitivna kritika od mene koji skijam već 20 godina i obišao sam dosta skijalista pa imam s cim usporedit.

Lp :)

Odg: Nažalost od mene - kritika
« Odgovori #1 u: 03 Ožujak, 2020, 20:39:43 »
Evo i od mene kritika ,kao neko ko je proskijao na Jahorini ‚‘98 i od tada preskocio mozda 2-3 sezone imam nekoliko kritika.

1. Broj tel OC Jahorina ne sluzi ni zasta, ne mozes dobiti informaciju bilo kog tipa
2. Ciganjenje sa vrtcem na Poljicama, ne vidim zasto roditeljima koji imaju vec placen Ski Pas po cijeni od 50KM ne bi dozvolili ulaz kao pratnju.
3. Ako vec postoji porodicni ski pas mogli su izaci roditeljima koji skijaju na smjene sa jednim Ski Passom koji bi bio malo skiplji.
4. Ako ti skijaliste ne radi ili ne rade sjedeznice, godndole dozvoliti nocno skijanje gratis
5. Ako postoji Ski Bus trebao bi postojati i vozni red, i da radi i onda kad radi bilo kakav vid vertikalnog transporta .
6.Susreo sam se sa par  neljubaznih redara ili kako da ih nazovem, shvatam da imaju direktive kako da se ponasaju ali na ljubazno pitanje moze i ljubazan odgovor.
7. Toaleta bi trebalo da bude više

Jahorinu obožavam, hvalim na sva zvona, masu ljudi sam direktno ili indirektno “dovukao” na planinu.
Uz malo volje može bolje.

Vidimo se i sljedeće godine Srpska ljepotice!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Od rakije nema bolje žene :)