Evo da se javnem još jednom, srećom sam uhvatio onih par lepih i sunčanih dana prošle nedelje, za vikend je već krenulo loše vreme, vetar i kiša, sada je već postalo mučno skijati iako su staze otvorene..
Nadam se da će se vreme promeniti, ali stanje je za sad loše, plus, kiša, vetar, sreća samo što je baš mnogo snega bilo ranije pa se još nije sve istopilo..
Osim toga, prethodne nedelje je skijanje bilo sjajno baš! Staze sjajne, snega na pretek, bez neke gužve i čekanja na liftovima.

Cene su ove godine svuda na planini više nego ranije, od restorana do olimp bara. Doduše, moram da pohvalim osoblje i zaposlene i u OC i u baru, zaista su jako ljubazni, profesionalni i izlaze u susret za sve, svaka čast, što se mene tiče vidi se velika promena u usluzi, i povećanje cene je po meni opravdano.
Obzirom da smo imali i jedan pad na stazi, doduše ništa strašno, u roku od dva minuta se pojavio redar na stazi koji je video pad (da li na kameri ili kako ne znam) i sproveo nas do ambulante na pregled (insistirao je iako je devojka bila samo malo nagruvana), a nakon pregleda smo dobili i broj telefona bolničara koji je tražio da se javimo da proveri da li je potrebno još nešto. Zaista jako kulturno, profesionalno i srdačno, sve pohvale!
Što se tiče loših strana: Novi parkinzi sa naplatom, i pored toga nedovoljno mesta za parkiranje, u samom centru a i čini mi se malo dalje isto tako. Moram da napomenem da nam službenici na parkingu nisu pravili problem što smo stali na par minuta da pokupimo skipass i svratimo do rente, dozvolili su nam da se usidrimo dok to završimo, napominjem pošto su bili komentari da odmah naplaćuju ako stanete - nama nisu.
Pohvale i za OC što svaki dan pre početak rada u 9h, na mreže kače dnevni ski info sa informacijama koje staze i liftovi rade, kakva je situacija sa vetrom, snegom i slično, što je po meni korisna informacija, jednako kao i ažuriranje podataka na sajtu, koje je takođe redovno i rekao bih u realnom vremenu.
Sve u svemu jedva čekam priliku da ponovo skoknem na skijanje na Jahorinu, meni je srdačnost Bosanaca, pristupačnost, ta energija i ljudi koji su tako prijateljski nastrojeni uvek plus!