Ajde kratko samo da se javim, sjajni dani stvarno, dnevna temp je sasvim podnošljiva, danas čak i pretoplo, sunca pregršt, snega takođe, vikendom gužva, posebno danas, i staze se razrovaju do podneva, ali sve je to očekivano..
Svkako divno skijanje, bar što se mene tiče, posebno radnim danima prošle nedelje..
Danas je na podnožju Rajske doline (staza 10) čovek pao u nesvest, GSS službenik nam reče da je imao infarkt ili moždani udar, nadam se da je čovek ok, pa ako neko ima informaciju obradovalo bi me da čujem samo da je dobro. Ono što je poražavajuće je da ljudi i pored toga što se čovek srušio bukvalno na ulazu na šestosed nisu uopšte marili i nastavili su da se guraju ka liftu čak i nakon dolaska GSS-a. Ne mogu da verujem da bar ne postoji osećaj da se pomeri i sačeka malo, ne verujem da je baš toliko zapelo popeti se na lift u takvoj situaciji.
Jedno pitanje za iskusnije: koliko često radi staza 6b (crni deo), jel ja to mašim pa kad god dodjem ne radi ili šta? Zapravo na ski info stoji da staza radi, ali ne radi ski lift Spust, onaj kratki tanjir koji valjda vodi do te staze. Jel postoji drugi način da se dodje do staze, ja ne videh da iko ide peške ka tamo, a i kad smo pitali službenike zaposlene u OC rekoše nam da jedina crna staza koja radi je broj 5 Olimpik.