Pozdrav Gost

Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20

• 6 Odgovora
  • 8770 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

hallo

• 215
Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« u: 05 Kolovoz, 2019, 13:27:47 »
 :X
+parking i eto nas na ceni Kopaonika...
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

*

hallo

• 215
Odg: Cenovnik ski-pass za sezonu 2019/20
« Odgovori #1 u: 05 Kolovoz, 2019, 14:42:41 »

*

mijat

• 6728
« Odgovori #2 u: 06 Kolovoz, 2019, 11:37:27 »
na kopaoniku se isto plaća parking, plaća se i ulaz u nacionalni park što je po meni veća otimačina od plaćanja parkinga. ako je parking uređen, očišćen i ako se može kulturno parkirati ne vidim šta je problem. imaš i na kopaoniku novi cenovnik za parking u garaži, 150 dinara sat ili ti, 1900 dinara za ceo dan pa izvoli ako ti nije skupo. kad samo pomislim na čuvene lopatare i njihov bezobrazluk muka mi je. ako im ne daš pare oštetiće ti auto a nećeš stići ni do prve žice.

malo je bezobrazno naplaćivati roditeljima ulazak u ski vrtić, takođe, naplaćivati noćno skijanje posebno a moglo se ukalkulisati u cenu dnevnog ski pasa. ne bih komentarisao da je post sezona od 23. marta pa nadalje  :X mislim da će i vip da se iznenadi  X( umesto da se zamisle u OC-u zašto je planina bila sablasno prazna tokom celog marta ove godine oni ponovo prave istu grešku.

ne vidim da li ima neki popust u predprodaji sezonskog ski pasa?!   

*

hallo

• 215
« Odgovori #3 u: 06 Kolovoz, 2019, 12:43:10 »
@Mijat...dobar dan i tebi!
O preaznoj planini a posebno sablasno u prosloj sezoni, nema ni govora...nikad bolje nisu radili niti vise zaradili...SVI-FAKAT! Bio sam na svakih 10-15 dana do 25.marta..
Skijanje je skup sport, trziste odredjuje cenu, ja sam se samo neprijatno iznenadio, mada je bilo za ocekivati.
Sve u svemu-to je sto je..
BTW...off topic... na Kopaonik uzmem smestaj na Jarmu i platim ga za nas  6 kao i vikendicu na Jahorini u "prvom redu" sa koristenjem podzemnog parkinga i skijasnice...mada i tamo vise ne idem...deca stasavaju, hvala je Bogu, da sama idu...ja sad penzionerski i stedljivo...premerim 3 puta pa odem na 1-2 eventualno 3 dana.

*

mijat

• 6728
« Odgovori #4 u: 07 Kolovoz, 2019, 09:05:31 »
vip jahorina se dugo bavi turizmom i lošiji mart davno nisu imali. nakon sretenja a najkasnije od 1. marta treba krenuti sa popustima (20, 30, 50%) i marketingom napuniti planinu i smeštajne kapacite. to što je planina puna vikendom nije čudo, u bližoj okolini jahorine gravitira 500000 stanovnika. postoji razlika između skijanja i zimovanja samo što OC više nije zainteresovan za ovo drugo, prodali su bistricu i sada im je ostao samo vertikalni transport a gazdovati njim je relativno jednostavno. cenovnik koji su izbacili potvrđuje sve ovo što sam napisao. u pravu si da su imali profit ali sve što su zaradili je bilo do 1. marta a posle im je već bilo svejedno i jedva su čekali da zatvore sezonu. ukoliko se OC bude ovako ponašao navući će gnev hotelijera i vlasnika privatnog smeštaja jer nije OC jedini na toj planini. možda bi rešenje bilo i da se ponude popusti na skipas ukoliko ga vlasnici privatnog smeštaja uzimaju za svoje goste. ja lično ne znam koji je cilj OC-a, privući što više gostiju iz srb, hr, slo, cg ili puniti planinu vikendom?!   

« Odgovori #5 u: 05 Kolovoz, 2021, 08:35:23 »
Vidim niko ne piše ništa o novom cjenovniku za sezonu 2021/2022. Opet poskupljenje i to dobro. Npr. 10 u sezoni je sa 350 poskupilo na 440.

*

hallo

• 215
« Odgovori #6 u: 05 Kolovoz, 2021, 11:29:54 »
@Apokalipso...sta reci? Ocekivano, "Razvoj" kosta .... mene sve manje zanima jer mi ne znaci Gondola od 900m ama bas nista..al' eto mene niko ne pita, a ja cu gde mi volja na skijanje za ove novce (ukljucujuci i smestaj, klopu, itd)
 :brrr: