• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Jahorina sezona 2022 - 2023

Started by vip-jahorina, 10 September, 2022, 08:30:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sina

Na Jahorini ima svega,osim snijega.

raca

Na Johorini depresivno. Licni utisak da nije samo do nedostatka snijega sto i nije neko veliko cudo u decembru.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

raca

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Nightmaster


vip-jahorina

Imamo neke najave za snijeg i zestoke minuse. Evo kacim ovdje dugorocniju prognozu. Ako se trend potvrdi, moglo bi biti skijanja.

vip-jahorina

Po informacijama iz tehnicke baze Jahorine, ocekujemo da ce i veceras biti uslova za produkciju snijega.
Ako podje sve po dobrom, za nadati se da bi za koji dan (npr. za vikend) moglo biti skijanja.

Evo par slika sa terena da osjetite atmosferu snijega.



raca

Ne rade zice ni za panoramsku voznju. Ne radi ni Olimpik restoran na vrhu, kao ni pola ostalih restorana. Snijega ima za jedno dvije grudve ali mora malo da se grebe. Snijeg jeste lutrija, hladno vrijeme isto ali ako ste rezervisali bar ocekujete neki sadrzaj tipa panoramske voznje ili nesto jer ipak je kraj decembra a ne kraj oktobra. Nema dovoljno gostiju pa svi sjeku troskove. Depresivno. U svakom slucaju lijep i skup hajking, jer ovi koji rade nisu oborili cjene od kraja prosle godine.







Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

vip-jahorina

Nisu ti slike aktuelne. U mojoj objavi su slike od danas. Pored tvog komentara izgleda kao da su to aktuelne slike...

raca

Sidra i neka Doppelmayr oprema stoje razbacana na izvolte na parkingu ako kome treba valjda da se posluzi. Edit: Slike su od danas.

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

raca

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.


vip-jahorina


HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

raca

Skijam godinama po raznim skijalistima, pratim manje vise redovno i ovaj forum godinama i nije cudo kad nema snijega i kad je toplo u decembru. I kad rezervisem smjestaj znam da je lutrija, prosle godine je bilo brdo snijega u decembru (sto nije uobicajno) ove godine ga nema nikako.
Medjutim ono sto me jako nervira je to sto je zvanicno otvorena sezona i za nas manjinu koja nije otakzala rezervacije kad dodjemo zateknemo da prakticno nista ne radi, lokali mahom zatvoreni, ovi koji rade rade s pola gasa (ne pale kamine, jer nema dovoljno gostiju), rentali isto (ne mozes ni sanke iznajmiti), ne radi ni panoramska zica da ovih par lijepih dana se iskoristi za suncanje na vrhu. Inace, vrtili su Ogorelicu sestosjed dva dana non stop u prazno, testiraju je. Izbor aktivnosti je suzen na setnju oko zapocetih gradjevinskih objekata. Ne osjecam se prevaren sto nema snijega vec sto nema nicega drugog.











P.S. Bas mi je zao sto ovaj objekat na stazi Novak Djokovic nisu uvukli jos koji metar u stazu, nekako posle tog strmog djela staze i ukrstanja bocnih staza krivina ide previse siroko.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

HeAd

Objekat na stazi N.Djokovic je morao tako da bude izveden. Jer'bom arhitekta je zavrsio arhitekturu u Travniku..strasno..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4