Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Na Jahorini se skija bez čekanja
Pozdrav Gost

Na Jahorini se skija bez čekanja

  • 2 Odgovora
  • 3234 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Na Jahorini se skija bez čekanja
« u: 20 Veljača, 2023, 16:13:22 »
Vikend iza nas na olimpijskoj planini Jahorini obilježilo je predivno sunčano vrijeme, odlični uslovi za skijanje bez gužve na stazama, ali uz to i rekordna posećenost. Idealna priprema ski staza i rad svih instalcija rezultirali su povećanjem broja posjetilaca pa je tako dnevno na Jahorini skijalo gotovo 10.000 skijaša po danu koju su napravili preko 150.000 prolaza. Za skijaše je ovo najvažniji parametar, jer pokazuje da se na Jahorini kupljena karta može u potpunosti iskoristiti, da nema čekanja na instalacijama i da se može ceo dan skijati na sjajno uvezanim stazama bez gužve.
Prema svim dosadašnjim parametrima mjesec februar je uspješniji čak i od rezultata ostvarenih pomenutog mjeseca prošle godine koja je bila najuspješnija ikada. Poređenja radi prošle godine u mjesecu februaru zabilježen je broj od 930.000 prolaza i 93.000 skijaša dok već sada bilježimo gotovo 1.000.000 prolaza i 105.000 skijaša. Promet za pomenuti mjesec povećan je za gotovo 1.500.000 KM. Ipak, ukupni rezultat u poređenju sa prošlogodišnjim parametrima iskazuje zaostatak od 33 odsto pruzrokovan zakašnjenjem skijaške sezone zbog nedostatka uslova.

Skijanje na Jahorini se nastavlja u sjajnom maniru, vremenski uslovi su odlični, dani su sada duži i sunčaniji i najbolji za skijanje. Za skijaše i bordere je jako bitna informacija da nema čekanja i gužvi na polazu žičara kao i na samim stazama. U planu je da skijalište nastavi rad u punom kapacitetu. Ski staze su odlično obilježene uz svu neophodnu signalizacijsku i bezbjedonosnu opremu, što čini skijanje i bordanje zaista pravim užitkom.
Noćno skijanje je dostupno svaki dan u terminu od 18 do 21 čas dok svakog petka, subote i nedjelje za noćno skijanje uz gondole Poljice i Partizan u pogonu bude i šestosjed Prača. Gosti Jahorine od ove zime imaju priliku uživati na sankaškoj stazi dužine 600 m. Sankanje je već sada omiljena aktivost mnogobrojnih gostiju Jahorine a dostupno je svaki dan u terminu od 16 do 18 časova. Ljubitelje bordanja i freeride skijanja se sjajno zabavljajju na novom Snowboard parku na ski stazi Trnovo.

Uz sjajne uslove za skijanje naredni period će obilježiti i mnogobrojni događaji. Sada već tradicionalno Jahorina će biti domaćin Red Bull Home Run zanimljivom takmičenju koje će se na stazi Poljice održati 25. februara dok će dan nakon toga, 26.2., uslijediti odlična zabava uz sada već poznati Teqvolly turnir u spotu koji predstavlja kombinaciju odbojke i stonog tenisa.
Odlična zabava se nastavlja I u Olimp baru uz poznate hitove regionalnih zvijezda – Amadeus Banda, Nikoline Kovač, Nebojše Vojvodića, Ljupke Stević, Dejana Matića dok posebno interesovanje vlada za dobro poznatu Đurologiju koja je zakazana za 11. mart.

*

mijat

  • *****
  • 6728
Odg: Na Jahorini se skija bez čekanja
« Odgovori #1 u: 22 Veljača, 2023, 14:20:19 »
u čemu je fazon da noćno skijanje na prači radi samo vikendom??? ne razumem, voleo bih da mi neko to objasni  ideea:(

*

HeAd

  • *****
  • 4369
Odg: Na Jahorini se skija bez čekanja
« Odgovori #2 u: 22 Veljača, 2023, 19:31:25 »
Da napomenem ove iz OC-a da pored sto je snijeg najavljen upale i topove da bi produzili sezonu. Hvala.
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad žirafa neće biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4