• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Nova godina na jahorini

Started by Joshko, 07 November, 2005, 22:20:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.


vip-jahorina

Zdravo Joshko - dobrodosao!!!

kad se radi o engleskom, hrvatskom, srpskom, njemackom -  nema problema - mi sve pisemo i sve razumijemo.

Probat cu odgovoriti na Tvoje pitanje, a nadam se da cu i svim ostalim odgovoriti na ista pitanja:
naime, termini za skijanje na Jahorini su iskljucivo na 7 dana i to od subote do subote.
Iznimka je u nekim hotelima i vikendicama gdje je dolazak u petak, 30.12 a ne u subotu 31.12. To zavisi od hotela do hotela.
Ali nitko nece izdati hotel, sobu ili apartman na manje od 7 dana. To vrijedi za nasu cijelokuonu ponudu i ponudu ostalog broja vikendica ili apartmna koji su meni pozanati (a ja mislim da su mi svi poznati).

Razlog?
jednostavan je, 95% kapaciteta je vec sada (7.11.05) izbukiran. Zamisli da Ti imas kucu na Jahorini i interesovanje je ogromno, da li bi je iznajmio na 3 ili 4 dana kad mozes na 7, pa opet na 7 pa opet na 7 .......

Znaci, ukoliko je tvoja grupa spremna da dodje 30. ili 31.12 i ostane do 7.01. onda nam se javite putem e-maila ili telefona (00 387 57 270 139) na Jahorini da vam probamo nesto naci. Koliko ja znam ima jedan manji planinski dom za 15-20 ljudi koji je novi u ponudi i slobodan je.

Joshko

Thank you very much for this quick answer!  ;D I will tell my friends about your offer and then I'll contact you! Maybe you can tell us just the aproximate price for the week packet in that cottage, because that would be probably the firs thing my friends will ask me.


vip-jahorina

I'll send you an e-mail offer.