Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
vi pitate mi odgovaramo
Pozdrav Gost

vi pitate mi odgovaramo

• 1106 Odgovora
  • 396351 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: vi pitate mi odgovaramo
« Odgovori #30 u: 25 Studeni, 2006, 16:23:33 »
Pozdrav svima
Pišem iz Pule, ja i moji prijatelji dolazimo za Novu godinu na Jahorinu i bit ćemo 7 dana u Villi Aleksandra.
Pa me zanima par stvari o toj Villi.
Dal je parking osiguran?
Dal su blizu blizu skijaške staze?
Što mislite općenito o toj VIlli?
Dal je blizu centar pod tim mislim di su trgovine i takve stvari?

Pročitao sam gotovo cijeli vaš forum, al nisam pronašao ili mi je promaklo
Koliko košta iznajmljivanje skija i pancerica za tjedan dana?

Čuo sam da su hrana i piće jeftiniji nego kod nas u Hrvatskoj, a kakve su cijene u kafićima, jel su i one jeftinije?

« Odgovori #31 u: 25 Studeni, 2006, 16:46:48 »
dobrodoslo na jahorinski forum :D

Vikendicu Aleksandra ne poznajam bar pod tim imenom, pa ti ne mogu nista reci o njoj. ali vlaskik objekta ce ti sigurno to biti u stanju reci.

Mi osim foruma nudimo informacije na nasoj glavno stranici http://www.jahorina.org/, te tu je cjenik ski skole i ski rentala. svi nasi gosti (Gosti koji su bukirali preko stranice http://www.jahorina.org/ imaju popust na ski opremu i do 20%, zavisno od sezone i duljine ostanka. ostali se mogu obratiti nasim ski rentalima poi vazecim cijenama (upravo aktualiziramo cjenik za ovu sezonu).

cijene pica (u kaficima) i hrane su uglavnom jeftinije nego u Hrvatskoj.

« Odgovori #32 u: 26 Studeni, 2006, 15:55:36 »
E vip hvala na odgovoru.
Ma nas malo brine, jer su nam rekli neki da ima dosta prevara, pa ti uzmu lovu od kapare, a taj apartman možda ni ne postoji.
Znam možda i previše zabrijavamo ;D, al opreza nikad dosta i ništa me ne košta ako pitam.
Evo slike od Ville Aleksandra i mjesta di se nalazi, možda ćeš po njoj znat.

« Odgovori #33 u: 30 Studeni, 2006, 22:20:44 »
Moze li mi neko preporuciti u kojem objektu da slavimo novu godinu i kakve su cijene? Nas ima 10 i imamo oko 26-27 god.

« Odgovori #34 u: 30 Studeni, 2006, 23:19:28 »
kakvu muiziku volis sone?
nemas bas mega izbor, sve se vrti oko naraodnjaka.

jos se ne zna ko sta nudi za novu ngodinu.
ali mi cemo objaviti spisak sta i gdje za novu.

« Odgovori #35 u: 01 Prosinac, 2006, 13:53:05 »
pozdrav!
možete li preporučiti mjesta za izlazak i zabavu u blizini staza OGORJELICA? sva muzika dolazi u obzir, i diskoteke i narodan. ???
Havala!

« Odgovori #36 u: 03 Prosinac, 2006, 01:16:22 »
ca. 15.12. cemo objaviti listu sa svim mjestima gdje se moze izlaziti na jahorini, sta ce se slusati itd.....

« Odgovori #37 u: 31 Prosinac, 2006, 15:38:12 »
Hvala na ovom lepom opisu.

::) :P ::) >:( :) :'( :'(

« Odgovori #38 u: 31 Prosinac, 2006, 18:19:08 »
spisak je vec par puta u postovima objavljen.....

« Odgovori #39 u: 04 Siječanj, 2007, 22:19:55 »
Pozdrav
Javljam vam se iz hrvatske tocnije sa otoka murtera i dolazim na Jahorinu 13. sjecnja no htio bih znati posto mi imamo problem s povratnom autobusnom kartom koja nam nalaze da moramo krenut bilo koji dan u 6 ujutro dali sluzbeni Taxi jahorine vozi tako rano u slucaju da ne voze postoji li mogocnost kakvog drugug organiziranog prijevoza? I molio bi vas vase misljenje o vikendici Jeti.

S postovanjem Tomislav

« Odgovori #40 u: 05 Siječanj, 2007, 09:49:45 »
sto se tice prevoza, javite se koligama na info@jahorina.org  prevoz ce biti organiziran.
jeti je skroz ok vikendica. ima veliki dnevni boravak, sank-kuhinju, blizu je svih dogadjanja.

« Odgovori #41 u: 05 Siječanj, 2007, 10:15:17 »
Pitanje za gospodina VIP-a. Moze li se znati sa koje stranice dobijate prognozu i "snjezni alarm", posto dosada apsolutno niste pogrijesili nijednom. Unaprijed hvala

« Odgovori #42 u: 05 Siječanj, 2007, 10:40:35 »
ne dobijamo niti sa jedne stranice, nego satelitsku prognozu koju placamo. nazalost nisam ovlascen da dajem daljne informacije.

« Odgovori #43 u: 05 Siječanj, 2007, 10:53:54 »
Pretpostavljao sam, u svakom slucaju hvala, i obavezno nas nastavite obavijestavati i dalje

*

3d

• 200
« Odgovori #44 u: 05 Siječanj, 2007, 13:14:31 »
Koji je najbolji ski servis na jahorini