• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Primjedbe na rad policje, parking slu¾be, uèitelja skijanja i drugih radnika

Started by sasav, 26 December, 2007, 21:20:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


bananananan

Мали приговор за једног од радника (не знам како се тачно зове, нисам сигуран можда Сале...Саша...тако нешто, црна коса, висок између 170-185cm, 27-35 година, такође инструктор скијања) агенције Јахорина инфо....
Наиме дотични господин је слободан по питању уласка у викендице, човек нит куца нит се јави са грудвом у прозор или сличном сигнализациом...него једноставно има резервни кључ и само бане НЕ позван   >:( што то???....тих 14 дана је викендица наша, и веровали или не Сале или како се већ год зовеш нисмо у фазону да гледамо твоју фацу (или било чију из било које агенције) дуже од пола сата након што ти платимо смештај, а камоли током те две недеље.
Ако смо већ платили викендицу...шта он има да нам долази кад му се ћефне, већина нас долази на Јахорину због скијања али такође волимо и своју приватност, мало културе не би било на одмет....чак би и пријало.

А што се тиче остатка радника на Јахорини имамо само речи хвале, наравно свугде има будала који контају да Србина са источне обале Дрине можеш зајебати за новац (:smijeh: али ти што живе тако и нису прави угоститељи, а камоли Срби, са друге стране у 90% случајева житељи Јахорине су добри као лебац и ретко који хоће да те зајебе.

п.с.
Дотични такође увек бане и пева хвалоспеве о себи, како је он ратовао по босни, како ових дана иде на журке кад види да и ми слушамо неку електронску музику, иначе његова екипа је најјача на целој Јахорини и повезан је са свим структурама на истој од Полиције до људи који продају ски-пасове...и увек се представља као веома зајебан играч који на Јахорини све може да набави, а релност је далеко од (те његове) истине пошто једаред смо га срели на стази изнели проблематику која је веома лако била решива али и поред првобитног обећања у којем нам је са малтане 100% сигурности обећао решење...на крају нас је само испалио...вероватно због недостатка стимулациије кроз монету, то је и не битно...тако нешто се и очекивало од некога ко у првих 15мин познанства отпева хвалоспев о себи и док пева намешта полу-значајне-полу-зајебане фаце, снашли смо се ми код  Дулета (власник продавнице и неких смештаја) највећег краља Јахорине, битно је да му неко скрене пажњу о овоме или да га научи мало професионалније да се понаша према туристима, поготово ако су исти браћа са оне стране Дрине који су иначе навикли на бајке и шарене лаже. ;)
jbg..

blondie

Budi uvijek nezadovoljan onime ¹to jesi
ako ¾eli¹ postati ono ¹to jo¹ nisi;
jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo æe¹ i ostati.

bananananan

Quote from: blondie on 06 February, 2009, 15:23:07
ka¾u da i japanci koriste latinicu...  LOL

И они који су бивши Срби такође...јбг, то што је тебе срамота, ја се на исто поносим...лол 3:(
jbg..

blondie

Budi uvijek nezadovoljan onime ¹to jesi
ako ¾eli¹ postati ono ¹to jo¹ nisi;
jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo æe¹ i ostati.

bananananan

Znas kako blondie...nisam mislio nista loshe (zapravo mislio sam da si iz Srbije i da pljujes po svom jeziku, al ovako skroz oke...razumem tvoje chudjenje sada)...a i oni kojima je post namenjen oni su ga i razumeli...posto je na njihovom (nasem) maternjem, a ako te jos uvek interesuje sta sam divanio ovde....izvoli...link za konverter sa Ћирилице na Latinicu...poz.

http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter

jbg..

blondie

Budi uvijek nezadovoljan onime ¹to jesi
ako ¾eli¹ postati ono ¹to jo¹ nisi;
jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo æe¹ i ostati.

bananananan

lol,bitno je da smo se sporazumeli,a ciji je jezik...to je ne bitno... ;)
jbg..

duki

Mene zanima zasto se naplacuje parking na putu od poljica prema satoru (odprilike na pola puta) kad taj sto naplacuje nema pojma gde cu ja stati.Mozda imam svoju garazu ili parkiram iza kuce.Uopste mi nije jasno.Jos uporno hoce da mu naplati za 7 dana.
dali se znaju tacna parking mesta koja se naplacuju