Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
vi pitate mi odgovaramo
Pozdrav Gost

vi pitate mi odgovaramo

• 1106 Odgovora
  • 396275 Hitova

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

*

rale

• **
  • 35
Odg: vi pitate mi odgovaramo
« Odgovori #1095 u: 05 Studeni, 2019, 18:10:32 »
Na koji nacin ce biti povezana nova staza prace sa stazom gondole da li ce to biti neki tunel,podvoznjak ili nadvoznjak ?

« Odgovori #1096 u: 10 Prosinac, 2019, 12:46:13 »
Pozdrav, gde bih mogao u blizini vile Bella rentirati ski opremu? Da li se i kacige rentiraju?

« Odgovori #1097 u: 23 Siječanj, 2020, 18:49:20 »
Ovi hoteli sto imaju bazene (da ih ne reklamiram) jel tu uslugu nude samo svojim gostima ili mozemo i mi sa strane?  (:smijeh:

Takodje ako neko zna koliko je upad u neki od njih, moze mi poslati poruku  (Y)

« Odgovori #1098 u: 29 Veljača, 2020, 18:18:28 »
Zna li neko neki taxi na jahorini, i koliko se krece npr od Satora do Bistrice ? Broj tel ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Od rakije nema bolje žene :)

« Odgovori #1099 u: 01 Ožujak, 2020, 06:30:22 »
Zna li neko neki taxi na jahorini, i koliko se krece npr od Satora do Bistrice ? Broj tel ?

Imas taxi stand na parkingu poljice.
Ali puno interesantnije je sto imas besplatan skibus Sator - hotel Jahorina

« Odgovori #1100 u: 14 Siječanj, 2021, 22:22:39 »
Cao drugari, dolazim na jahorinu od 25og prvog, pa celu tu zadnju nedelju januara. Gledam prognozu za tu nedelju i malo me brine to naglo otopljenje, cak pise i da ce kisa da pada. Znam da je mnogo daleko da bi se moglo verovati u prognozu.
Zanima me kakva su iskustva vas koji ste vec dugo da jahorini, da li je realno da nema snega krajem januara? Kad bi trebalo da bude ako tad ne.

*

mijat

• 6728
« Odgovori #1101 u: 15 Siječanj, 2021, 08:24:51 »
dobro nam došao sinovac  :bravo::( nema potrebe da pišeš isti post u dve teme, snega će biti i ne treba da brineš, pakuj se slobodno i  anan

« Odgovori #1102 u: 18 Siječanj, 2021, 07:27:07 »
Pozdrav drugari,
 Da li neko od rentala na Jahorini ima freeride skije!?

« Odgovori #1103 u: 22 Siječanj, 2021, 01:55:21 »
Drugari hvala na odgovoru :)
Imam jos dva pitanja. Prvo je sto se tice parkinga, mi smo u vikendici u naselju Satori, jel placamo parking samo ono na ulazu kad uzmemo karticu ili placamo i to i plus parking mesto?
I zanina me Jel ima neki veliki super market na Jahorini ili je najbolje nakupovati na Palama?

« Odgovori #1104 u: 09 Kolovoz, 2021, 16:02:57 »
Bukirao bih smeštaj u vili Zimska Idila i zanima me da li se sa platoa kod šestosjeda Poljice lako stiže do ove vile pešačkim putem?Muči me ta nedoumica jer ne poznajem to naselje.Apartman je baš povoljan za decembar i još samo da sneg dobro nagruva odmah od samog ski openinga.

« Odgovori #1105 u: 24 Siječanj, 2023, 17:33:04 »
Hej drustvo pitanje … trebao bih auto ostaviti u servis u Sarajevu dva dana pa bi naravno ta dva dana zapalio gore na bordanje malo :) e sad pitanje ima li kakav organizovan  prevoz od Sarajeva do Jahorine i sta mi je najbolje ako neko zna

Od rakije nema bolje žene :)

« Odgovori #1106 u: 25 Siječanj, 2023, 12:37:08 »
Nemas nista iz Sarajeva ka Jahorini.
Postoji neki skibus koji vozi iz Pala na Jahorinu. Pogledaj na sajtu TO Jahorina/Istocno Sarajevo.