Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Ski škola
Pozdrav Gost

Ski škola

• 38 Odgovora
  • 36054 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Ski škola
« Odgovori #15 u: 14 Siječanj, 2008, 12:49:02 »
Sreo sam covjeka prosle godine, stvarno je faca.  ;)
Bio je instruktor rodjakovim klincima.

« Odgovori #16 u: 15 Siječanj, 2008, 18:25:34 »
Nažalost i dalje ne mogu postaviti slike iako sam smanjio veličinu na 640x479. Postoji li neki e-mail na koji mogu poslati slike, s kojeg bi netko slike preselio na VIP Jahorinu...
Ikona "postavi sliku" također ne fumkcionira.
Pozdrav iz Zagreba

« Odgovori #17 u: 15 Siječanj, 2008, 22:38:23 »
lutrija, imaš moj mail (privat poruka), pa nema frke...riješit čemo sve!  ;)

« Odgovori #18 u: 16 Siječanj, 2008, 23:08:40 »
Jesu li stigle slike? Slao sam administratoru 2 puta i danas još jednom aasterixu?
Pa nije valjda da ni e-mail-ovi ne prolaze?
Pozdrav iz Zagreba!

« Odgovori #19 u: 16 Siječanj, 2008, 23:18:20 »
nisam uz svoj comp, tako da ne mogu prije sutra navecer nista uraditi.

« Odgovori #20 u: 17 Siječanj, 2008, 09:10:49 »
evo ga, Lutrije, tek sad dosao do kompa, pa prebacujem tvoje slike! Nadam se da sve ok!
pozdrav iz Slo!

« Odgovori #21 u: 17 Siječanj, 2008, 19:43:18 »
Što reći... zahvaljujem se na postavljanju slika, iako mi nije jasno zašto meni ne uspjeva.
Pozdrav Slo iz Hr!

« Odgovori #22 u: 17 Siječanj, 2008, 20:23:12 »
To Vam je Baja.
Sva djeca u skoli VIP Jahorine ispod 12 god. moraju skijati sa kacigama. Visestruko je smanjena mogucnost povrede.

« Odgovori #23 u: 26 Siječanj, 2009, 19:27:51 »
Ljudi
trazim ski uciteljicu , zove se Biljana - otac joj ima rental opreme na poljicama. Ne znam detaljae, cura ima oko 37 godina, visoka, duza kosa i bijelo lice. Ucila bratovu djecu koja su pravo zadovoljna pa hocu i ja da je nadjem za moju kcerkicu.
Pozdrav

« Odgovori #24 u: 22 Prosinac, 2009, 15:26:40 »
Ljudi
trazim ski uciteljicu , zove se Biljana - otac joj ima rental opreme na poljicama. Ne znam detaljae, cura ima oko 37 godina, visoka, duza kosa i bijelo lice. Ucila bratovu djecu koja su pravo zadovoljna pa hocu i ja da je nadjem za moju kcerkicu.
Pozdrav

U jednom trenutku mi se ucinilo da si se zaljubio   :P

« Odgovori #25 u: 22 Veljača, 2010, 18:22:27 »
 ;D ;D ;D

« Odgovori #26 u: 14 Prosinac, 2010, 11:07:05 »
Interesuje me da li je bolje da unapred rezervisem individualne casove za 5-ogodisnju cerku koja prvi put staje na skije ili da vidim kad stignem na Jahorinu da li postoji manja grupa kojoj bi se pridruzila?? Vidim da je "celodnevna VIP" skola limitirana na 7+ godina :-\ , ovo 1h dnevno mi deluje suvise kratko, a opet 2h dnevno suvise skupo (ispade skuplja ski skola od smestaja >:()

*

minjon81

• 2039
« Odgovori #27 u: 14 Prosinac, 2010, 11:51:27 »
Prvo, dobro dosao/la na forum!!!

VIP ski skola na Jahorini je odlicna i nikako skupa, ako pogledas na drugim planinama koliko kostaju casovi svhatices da je stvarno to prepovoljno a dete ce nauciti na pravi nacin da skija u startu!!!

*

matik

• **
  • 66
« Odgovori #28 u: 14 Prosinac, 2010, 12:30:00 »
Interesuje me da li je bolje da unapred rezervisem individualne casove za 5-ogodisnju cerku koja prvi put staje na skije ili da vidim kad stignem na Jahorinu da li postoji manja grupa kojoj bi se pridruzila?? Vidim da je "celodnevna VIP" skola limitirana na 7+ godina :-\ , ovo 1h dnevno mi deluje suvise kratko, a opet 2h dnevno suvise skupo (ispade skuplja ski skola od smestaja >:()
1h dnevno ti nije premalo ako uzmeš učitelja jedan na jedan odnosno samo za svoju kčerku i tako 5 dana vidječeš koliko če puno naučiti. ja sam tako radio sa svojim sinom u sloveniji i isto je imao 5 god. kad je počeo skijati za 5 dana je već skijao bez ikakvog problema ne vrhunski ali bez padanja.

« Odgovori #29 u: 14 Prosinac, 2010, 14:43:47 »
1h dnevno ti nije premalo ako uzmeš učitelja jedan na jedan odnosno samo za svoju kčerku i tako 5 dana vidječeš koliko če puno naučiti. ja sam tako radio sa svojim sinom u sloveniji i isto je imao 5 god. kad je počeo skijati za 5 dana je već skijao bez ikakvog problema ne vrhunski ali bez padanja.

tnx