Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
smještaj hoteli na Jahorini
Pozdrav Gost

smještaj hoteli na Jahorini

• 55 Odgovora
  • 48161 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: smještaj hoteli na Jahorini
« Odgovori #15 u: 22 Listopad, 2009, 10:24:21 »
Ko se nije nasao ni u jednom od gore ponudjenog smjestaja, evo jos jedne preporuke ....
Bilo je časno živjeti s Titom

*

marina

• 224
    • VIP Jahorina
« Odgovori #16 u: 02 Studeni, 2009, 15:51:55 »
koja je cijena po danu u ovom "iglu" laffite!
VIP Jahorina Woman Team

« Odgovori #17 u: 12 Studeni, 2009, 01:23:53 »
VIP
Ako mozes da mi nabavis informacije tj. cjenovniku za hotel Termag! Na ovaj vas site jos nije postavljeno, na njihovom direktnom site nema samo cjenovnik za 08-09 a, na mail koji sam poslala direknot na hotel, veoma cudno niko ne odgovara! Hvala mnogo
Pozz
Niki-USA

« Odgovori #18 u: 12 Studeni, 2009, 09:00:53 »
koja je cijena po danu u ovom "iglu" laffite!
ma prava sitnica Marina...samo ga moras maziti i paziti da se ne istopi  hug:(

*

harison

« Odgovori #19 u: 12 Studeni, 2009, 09:13:40 »
ma prava sitnica Marina...samo ga moras maziti i paziti da se ne istopi  hug:(

Bio sam u jednom slicnom, i iz iskustva najvaznije ti je Marina da ne prdis, jer kad prnes on se sav istopi cr:)

« Odgovori #20 u: 12 Studeni, 2009, 09:23:57 »
VIP
Ako mozes da mi nabavis informacije tj. cjenovniku za hotel Termag! Na ovaj vas site jos nije postavljeno, na njihovom direktnom site nema samo cjenovnik za 08-09 a, na mail koji sam poslala direknot na hotel, veoma cudno niko ne odgovara! Hvala mnogo
Pozz
Niki-USA
Niki06 ...evo cjenovnika http://jahorina.org/hotel/termag.php

« Odgovori #21 u: 12 Studeni, 2009, 09:41:51 »
nema ga jos ni tamo lafi, nisu ga jos objavili, zasto, ne znam

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #22 u: 12 Studeni, 2009, 10:03:09 »
Zna li netko kakav je smjestaj u Sport 1 ili kako se vec zove, apartmani iznad "Krčme"??

« Odgovori #23 u: 12 Studeni, 2009, 10:17:39 »
yes evo ga !

Zna li netko kakav je smjestaj u Sport 1 ili kako se vec zove, apartmani iznad "Krème"??

nemoj mjesat SPORT, to je stariji hotel/pansion, veoam jednostavan ali veoma ugodan i SPORT 2 ili GRANZOV (ima jos 2-3 naziva), on je pored KRCME (nesto kao iznad).
To je vec malo modernije i apartamnskog tipa. Pregeld: Sport 2 Granzov

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #24 u: 12 Studeni, 2009, 10:21:17 »
yes evo ga !

Zna li netko kakav je smjestaj u Sport 1 ili kako se vec zove, apartmani iznad "Krème"??

nemoj mjesat SPORT, to je stariji hotel/pansion, veoam jednostavan ali veoma ugodan i SPORT 2 ili GRANZOV (ima jos 2-3 naziva), on je pored KRCME (nesto kao iznad).
To je vec malo modernije i apartamnskog tipa. Pregeld: Sport 2 Granzov

mislim da se jos zove i pansion Snjezna Kraljica, bar sam tako našla na nekoj stranici. Znači to je Sport??

« Odgovori #25 u: 12 Studeni, 2009, 10:22:46 »
neee  :D nije to sport! SNJEZNA KRALJICA je direktno iznad krcme, nadogradjeno uz SPORT 2.

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #26 u: 12 Studeni, 2009, 10:36:05 »
he he, plavusa... :-[ Onda, kakav je smjestaj tamo, u snjeznoj kraljici?? I mogu li internet koristiti i oni koji nisu gosti VIP-a??

« Odgovori #27 u: 12 Studeni, 2009, 10:40:30 »
he he, plavusa... :-[ Onda, kakav je smjestaj tamo, u snjeznoj kraljici?? I mogu li internet koristiti i oni koji nisu gosti VIP-a??

:D hehe,  mogu gdje god ga ima, samo sto ne znam kakve su cijene.

Lafi, evo te za moderatora rubrike, ne mogu stici sve  :o

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #28 u: 12 Studeni, 2009, 10:42:26 »
he he, hvala VIP... Ovo ti je 2000ta poruka... Bravo :bravo::( !! Evo meni je sad sve jasno, necu vise gnjaviti :-)

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #29 u: 12 Studeni, 2009, 22:05:49 »
hvala decki, zlatni ste...... hug:(