Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
smještaj hoteli na Jahorini
Pozdrav Gost

smještaj hoteli na Jahorini

• 55 Odgovora
  • 48163 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: smještaj hoteli na Jahorini
« Odgovori #30 u: 13 Studeni, 2009, 04:33:51 »
Txs Laffite
Hvala!!!

« Odgovori #31 u: 14 Studeni, 2009, 17:05:31 »
Ljudi, treba mi pomoć. Sta je najpovoljnije, najsadrzajnije i najbolje za mlade ljude sto se tice smjestaja na Jahorini? Dosla bih s deckom od 25-26 dec do 2.-3. januara (nocni zivot me zanima takodje). Dobila sam preporuke da je snijezna kraljica ok za to sto ja trazim, a isto tako da je za dvoje u svakom slucaju bolji hotel jer se vikendice izdaju za vise ljudi.

Help,

hvala unaprijed,

Alenka

*

ISO

• **
  • 20
« Odgovori #32 u: 15 Studeni, 2009, 12:14:10 »
SNEZNA KRALJICA definitivno.Proverio sam to licno i ovom prilikom bih pozdravio ljubazno osoblje i naravno gazde NEDU I BOSKA.

*

zum

• 251
« Odgovori #33 u: 15 Studeni, 2009, 13:51:18 »
to je bivsa lavina, super mjesto, pogotovo za parove... ispod je odlican nocni klub a skoro na stazi.

evo ti link: Snezna Kraljica

*

Vlado28

• 151
  • How yes no...
« Odgovori #34 u: 16 Studeni, 2009, 13:45:09 »
Slazem se da je u Sneznoj Kraljici dobar provod, kao i muzika i osoblje. Muzika zabavna i narodna.

Otvorio se,odnosno prosirio se lokal Rojal. Super je atmosfera bila dok je ovaj kafic bio mali.. a sada kada se prosirio, mislim da ce atmosfera biti jos bolja. Muzika je rok,zabavna...

Kazu neki da je dobro u Termagovoj kolibi ali ja tamo nisam nikako bio. Pa tako da vam ne mogu reci licna iskustva. :-\

Je li ko vido Šahbaza...  :<)

« Odgovori #35 u: 16 Studeni, 2009, 13:57:13 »
u termagovoj kolibi je vise restoranska atmosfera, sa muzikom uzivo, tu i tamo se zaplese, ali je to daleko od lavine/royala

« Odgovori #36 u: 17 Studeni, 2009, 15:19:34 »
kakve su šanse da se nađe smještaj za 4 osobe u nekoj od vikendica u periodu od 10-18.01. :-\

« Odgovori #37 u: 17 Studeni, 2009, 15:25:11 »
po meni, nedjelja-nedjelja -LOSI izgledi.
ako ides na subotu-subotu, to je vec nesto drugo

« Odgovori #38 u: 20 Listopad, 2014, 12:56:13 »
Pozdrav, tražila sam preporuke za hotele , pa sam naišla na ovaj forum. Da li mi netko može reći da li ove informacije još vrijede? :) Trebala bih smještaj za 4 osobe drugom polovinom 12. mjeseca, idealno bi mi bilo od 19.12. , vidim dosta preporuka za Sneznu Kraljicu. Bitno mi je da je sve na mjestu, dobra hrana i higijena na nivou, ako ima nekih popratnih sadržaja, još bolje, ali nije nužno. Sve preporuke su dobrodošle, hvala!

« Odgovori #39 u: 20 Listopad, 2014, 16:02:55 »
Od hotela Board i Lavina su trenutno vrh ponude s obzirom na cijenu, ako imas para malo vise onda normalno Termag i  VIPovi aranzmani  austin:(

« Odgovori #40 u: 24 Listopad, 2014, 14:28:54 »
Board je po meni izvikan, preuredjena vikendica... hrana jednolicna, osoblje relativno ljubazno, nista posebno a ako nastanu problemi njihovom greskom onda su posebno neljubazni, kao kad nestane vode ili ti neko nesto ukrade a na pitanje sto nema WIFI-ja, a ha, ti si u toj sobi, pa znas ne pokrivamo bas sve ... moje skromno iskustvo iz Board-a...

« Odgovori #41 u: 25 Studeni, 2014, 10:55:56 »
Tražim smještaj za Novu godinu za dvoje u periodu od 31.12. do 06.01.
u obzir dolaze pansioni, hoteli, apartmani i studio, dakle što god, samo da je  u tom periodu.

hvala!

« Odgovori #42 u: 27 Siječanj, 2015, 15:14:58 »
tražim smještaj od 02.02.-06.02. za troje odraslih i malu bebu, apartman me zanima . poruka u inbox hvala

« Odgovori #43 u: 23 Siječanj, 2017, 13:24:45 »
Ok, znači Snezna kraljica it is  (Y)

« Odgovori #44 u: 24 Siječanj, 2017, 08:24:07 »
Može li se od hotela Nebojša na skijama doći do staze ili žičare Ogorjelica i obrnuto. Ukoliko ne može, koliko realno ima ići pešaka ?