Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
smještaj hoteli na Jahorini
Pozdrav Gost

smještaj hoteli na Jahorini

• 55 Odgovora
  • 48162 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

taraba

• 210
Odg: smještaj hoteli na Jahorini
« Odgovori #45 u: 24 Siječanj, 2017, 14:44:25 »
Može li se od hotela Nebojša na skijama doći do staze ili žičare Ogorjelica i obrnuto. Ukoliko ne može, koliko realno ima ići pešaka ?
Do tamo 200m malo uzbrdo pa onda na skije nizbrdo ( kad ima snijega na ulici )
Obratno jednako tako

« Odgovori #46 u: 24 Siječanj, 2017, 16:07:18 »
Treba ti nekih 5 minuta, ne duze, kad ides prema zicari. Kad se vracas, vracaj se preko Raskih vrata, pa umjesto da predjes na Ogorjelicu, nastavi cestom i mozes se na skijama spustiti skroz do Nebojse, bez hodanja

« Odgovori #47 u: 24 Siječanj, 2017, 23:06:07 »
Hvala na informacijama.

Dvoumimse između Nebojše i gore na Ogorjelici Dva javora i San, oni jesu bliu žice, a nekako mi se čini da je Nebojša ipak malo bolji kao objekat (ako grešim, ispravite me), a i drugari su nam u Nebojši... tako da... slatke muke još do sutra, kad ćemo se odlučiti.

*

kizo

• **
  • 21
« Odgovori #48 u: 25 Siječanj, 2017, 12:25:07 »
imaš sto metara nije problem

« Odgovori #49 u: 19 Studeni, 2017, 00:36:29 »
Gledam hotel / apartmane Winter, na slikama izgledaju odlično, posebno apartmani, a cijene su niže od apartmana u Vučku i sl. Koliko se sjecam i prosle godine je bilo tako, ali mi je vučko bio poznat pa sam izabrao njega (mada nisam išao za tim da u hotelu postoje privatni apartmani). Mislim se zaletit par dana sljedeći tjedan, da se klinka malo izigra, sanjka itd.. i opet vidim da je winter jeftiniji od vučka, npr. dvosobni apartman za 7 osoba dođe 1816kn (cca. 240), a apartman u vučku dođe 3601kn (480 eur) s tim da ih je u vučku dosta iznajmljenih, posebno privatnih koji su također oko 450eur. Ima jedan privatni koji je ok, ali je iznad recepcije pa može bit bučno i nešto je lošije uređen (ako usporedim s slikama) za 280 eur (i opet je skuplji).

Ima li koja caka s tim pansionom winter?

« Odgovori #50 u: 19 Studeni, 2017, 13:19:50 »
http://www.jahorina.org/hotel/winter.php

« Odgovori #51 u: 23 Studeni, 2017, 20:35:39 »
Slazem se da je u Sneznoj Kraljici dobar provod, kao i muzika i osoblje. Muzika zabavna i narodna.

Otvorio se,odnosno prosirio se lokal Rojal. Super je atmosfera bila dok je ovaj kafic bio mali.. a sada kada se prosirio, mislim da ce atmosfera biti jos bolja. Muzika je rok,zabavna...

Kazu neki da je dobro u Termagovoj kolibi ali ja tamo nisam nikako bio. Pa tako da vam ne mogu reci licna iskustva. :-\

U kolibi odlicno,u Vucku zna biti dobra atmosfera,prije par godina se ostajalo do ranih jutarnjih sati uz dobru muzikicu,pice i naravno dobru ekipicu  ;)) joj,gore pored Snjezne krljice isto bila super muzika,ne znam tacno kako se zove ona kafanica...moja kafana ,cini mi se

*

Burli

• **
  • 68
« Odgovori #52 u: 23 Studeni, 2017, 22:02:24 »
E kad dođeš u tu kafanicu(da je ne reklamiram dok Šeha i Dejo ne plate turu) javi se i imaš par pjesama gratis a može i rakija na račun muzike...  ole
Ti si nešto drugo, ti 'armonikom liječiš bol na estradi sve je lažno, na estradi sve je fol...

« Odgovori #53 u: 03 Prosinac, 2017, 21:57:19 »
E kad dođeš u tu kafanicu(da je ne reklamiram dok Šeha i Dejo ne plate turu) javi se i imaš par pjesama gratis a može i rakija na račun muzike...  ole

ako se na mene odnosilo,eto me ubrzo  :skijas: :bravo::( (tea)

« Odgovori #54 u: 06 Prosinac, 2017, 20:57:36 »
Poštovani,

trebala bi pomoč, 4 osobe smo iz Slovenije i tražimo smještaj na Jahorini za Novu Godinu. Znam da smo vrlo kasni ali probali smo več dvije godine doči na Jahorinu za Novu godinu i nije bilo dovoljno snijega. Ove godine nadamo se da bude pravo vrijeme za skijanje, zato ljubazno molimO, da li poznajete koju osobu koja još ima koji slobodan apartman za 4 osobe. Period bi bio 29.12.-2.1.

Puno Vam hvala na odgovoru i lijepi pozdrav,

Špela T.

*

dayrealco965

« Odgovori #55 u: 10 Srpanj, 2019, 08:43:19 »
Prosle godine smo bili u Boardu i bili smo izuzetno zadovoljni tako da opet dolazimo krajem januara.
Ukoliko vam znaci da u hotelu imate i dodatne sadrzaje, kao sto su bazen (a da nije hladna voda), parno kupatilo, igraonicu za decu i saunu, onda najtoplije preporucujem Board.
Sto se tice staza, ne moze se skijama na stazu, ali zaista nije daleko (150-200m).