• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Osnivacka skupstina Hotelijera Jahorine

Started by vip-jahorina, 20 February, 2009, 23:41:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Svi mi se vec duze vrijeme borimo kako bi smo nesto promijenili na nasoj ljepotici. Veoma je tesko kao pojedinac nesto pokrenuti. Svi oni koji prate nas rad i ovaj forum, znaju da vip jahorina pokrece ili pokusava dosta toga promijeniti. naravno uz sve intervenicje uvijek je lakse nam dijelovati kao zajednica.
to se vidi iz ovog foruma. dosta vasih kritika smo do sada upucivali na vrata oc. i narvno da one nam pomazu, iako ih nije lako uvijek tek tako procitati.
Zbog toga smo, kako se rado nazivamo "jahorinci" u par neformalnih razgovora uz kaficu dosli na ideju da se osnuje jedna pravna institucija koja ce imati za zadatak da djeluje tamo gdje svi zakazu, sto iz licnih interesa, sto iz nehaja ili neznanja.

Veceras je odrzana osnivacka skupstina hotelijera
Svima imamo samo jedan interes: kako unaprijediti Jahorinu - od toga zivimo, ako to uspijemo naravno da ce nam biti i bolje i lakse.
Prisutni su bili izmedju ostalih vlasnici hotela Board, hotela Termag, apart hotela Vucko, Lavine, hotela Snjesko, gosp. Risto Jokic, predstavnici turistickih agencija Jahorine Info iz Novog Sada te VIP Jahorine sa Pala/Jahorine. Sve su to faktori bez kojih Jahorine ne moze i koji guraju Jahorinu napriejd
Gosti su bili pored nas i V.D. Direktor OC-a Branko Koroman, te prvi covijek turisticke zajednice Istocnog Sarajeva, Gosp. Kovac.

Veoma zivahan razgovor, pun ideja bez nekih sujetnih momenata. Osnivacka skupstina je i donijela odluku da napravimo statut, izdvojimo predstavnike koji ce nase odluke sprovoditi i djelovati ka vlastima na opstinskom i drzavnom nivou.

Za slijedcu skupstinu biti ce pozvani i novinare te televiziju kako bi jednostavno javnost bila bolje informisana.

Kao i do sada cemo vas obavjestavati o svemu sto se bude zbivalo na nasoj ljepotici, naravno iz prve ruke.

vip-jahorina

evo i par slika sa skupstine Jahorine

Filipino

Ideja je za svaku pohvalu,samo naprijed!!!