• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP Jahorina na FTV-u

Started by vip-jahorina, 23 March, 2009, 10:13:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Na Federalnoj televiziji je jutros nas vipovac, Sergej uzivo gostovao u Jutarnjem programu FTV-a i detaljno opisao stanje na Jahorini. Naravno da su reakcije na ovoliki snijeg ipak veoma pozitivne, te ocekujemeo da cemo i dalje izvjestavati u FTV-u te da cemo imati pojacane posjete Sarajlija u narednmim vikendima ...

VIP Jahorina kao nosilac ponude i prezenaticje Jahorine na prostorima bivse Juge daje cesto intervjue po razlicitim TV i radijskim kucama. Naime, u ovim teskim vremenima i sve rastucoj konkurenciji, nije lose kad se moze prezentacija planne praviti i u Hrvatskoj i u BiH, Srbiji i Sloveniji. Nasi saradnici i partneri su uvijek na terenu i uzivo su upoznati sa stanjemna olimpijskoj planini.

Pozdrav sa snijegom zatrpane jahorine !!!

odad


twid

pogledaj teletext 405 na FTV

odad


vip-jahorina

i ja malo da se umijesam. nemam sad mogucnost da pogledam ftv - teletext, ali evo jedne slike sa teletexta (23.mart) sa podacima.
doduse, sto se tice jahorine su netacni. poslali smo danas jedan mail na adresu federalne tv, pa cemo vidjeti da li ce biti reakcije.

u svakom slucaju, bar za one koje nas prate, uvijek aktualne informacije su na nasim stranama, prije svega na http://www.jahorina.org/vrijeme.php - vrijeme i ski info sa visinom snijega. to je oficijelna visina snijega.

odad