• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Naplata ulaza na Jahorinu !

Started by vip-jahorina, 02 November, 2009, 10:10:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

da malo "pojasnim" situaciju:

Da bi se uvele rampe na nekom magistralnom putu ili putu koji nosi oznaku visokog prioriteta, kakav je ovaj ka jahorini i kroz jahorinu, saglasnost mora dati i ministarstvo saobracaja (putevi RS). A to minisarstvo odbija i naravno ne zeli. Jos to nije 100% rijeseno jer nacelik opstine Savic dalje insistira na tome, samo losu su mo karte.  ;)
Slijedeci aspekat su i udruzenja sa Jahorine: Udruzenje hotelijera Jahorine kao i Olimpijske Kuce Jahorine kao nosioci ponude,
koja se veoma bucno protive ovim idejama oko naplate ulaza.

skiDeki

Jedan nezeljeni namet smo skinuli sa grbace :) jos cena ski passa i uvodjenje tackica!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

irvas

Ma ne, to za rampe je bezobrazno. Taj èovek je oèigledno umobolan èim mu takve ideje padaju na pamet. Ljudi su to ovde argumentima i zdravim razumom dokazali. Treba se boriti za besplatan parking i bolje odr¾avajne ceste jer jedino tako mo¾emo privuæi goste i ubla¾iti ovo poskupljenje ski pasa.

skiDeki

Posle dugo godina se pocne ulagati i odmah pocnu da izmisljaju  naplate svega i svacega. >:(polako ne ide to tako. treba da prodje dugi niz godina da se neka investicija isplati, tako je svuda u svetu, pa sasto bi mi bili mimo toga? Znaci OC uspori malo sa sa harecem, kad stignu turisti, doci ce i novac, naravno kroz odredjeni period!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...