Pozdrav
Gost
Registracija
Prijava
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Team VIP
Jahorina
Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva...
Dobrodosli na web portal Jahorine!
Menu
Forum
Pomoć
Traži
Kalendar
Prijava
Registracija
kreni
Jahorina - ski & board zajednica - Forum
Novosti, obavještenja, savjeti
Novinski kutak
Jahorina na HRT 1
« natrag
naprijed »
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Jahorina na HRT 1
5 Odgovora
4450 Hitova
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vip-jahorina
6697
Jahorina na HRT 1
«
u:
24 Studeni, 2009, 20:08:46 »
Jutros (24.11.) je u udranom jutarnjem terminu u emisiji "dobro jutro Hrvatska" bila prikazana reportaza o ski centru Jahorina.
U izvjestaju koji je nekoliko minata trajao, predstavljene su cari jahorine te nove kako je navedeno "vrhunske instalacije" vertikalnog transporta.
Navodi se izmedju 10-12.000 skijasa na sat i 25 km uredjenih staza. Gost je bio direktor OC Branko Korman.
Mi i ove godine ocekujemo veliki broj turista iz Hrvatske, tako da ovakve reportaze su velika nam reklama.
Evidentirano
snjezana
1341
Odg: Jahorina na HRT 1
«
Odgovori #1 u:
24 Studeni, 2009, 20:58:11 »
e baš mi je žao što nisam gledala, iako za nas koji smo vec bili na Jahorini, ne treba reklama.. Ali stvarno ljudi u Hrvatskoj puno više znaju o Kupresu nego Jahorini tako da što god se napiše ili bude na TV-u je super za Jahorinu..
Evidentirano
buco
64
«
Odgovori #2 u:
24 Studeni, 2009, 21:34:27 »
I sinoć 23.11.2009. je prikazana ta reportaža u 7 i 30 na hrt u udarnom dnevniku, govorio je i taj gosp.Branko iz OC i Bojan Križaj.
Evidentirano
zum
251
«
Odgovori #3 u:
24 Studeni, 2009, 21:39:42 »
na NOVOJ isto i to u vecernjim satima. doduse se malo tracalo, ali pozitivno ....
Evidentirano
buco
64
«
Odgovori #4 u:
24 Studeni, 2009, 21:44:03 »
A sory,u pravu si bilo je to na novoj u vijestima,evo me i ukućani ispravljaju,al nema veze bitno da se priča
Evidentirano
marina
224
«
Odgovori #5 u:
25 Studeni, 2009, 10:00:23 »
Bilo je na Novoj, ali kako kazu vise tracerski, govorio je trenutni direktor udruzenja Hotelijera Bato Provic.
Prije par dana je u Zagrebu i bio prijem ljudi sa Jahorine u Hotelu Antunovic, ako se ne varam , pa su i tu bile neke presice.
Evidentirano
VIP
Jahorina
Woman
Team
Ispis
Str: [
1
]
Gore
« natrag
naprijed »