• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

EXIT na Jahorini

Started by vip-jahorina, 09 January, 2009, 20:21:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marina

jos se nista u vezi toga ne zna sa sigurnoscu, bilo je nekih pregovora, kada nesto bude izvjesno obevijesticemo vas.
VIP Jahorina Woman Team

JauntyJackalope

Гари са почетка вам је објаснио....браво гари, мада гари подсећаш ме на кихота, не вреди....можеш им рећи све они су се залепили за егзит и то ти је капут !

Али правда је зајебана и често слепа, а да је правде Бошко и другари би породавали семенке испред неке трибине, а не организовали фестивал...но добро...довољно је да не идеш и не дајеш јајима паре....а ви што се упљувасте док браните егзит...и причате како је само добар...без освртања на целокупну причу(минут ћутања за сребреницу, 100 еура карта на домаћем тржишту, вода 120 динара, превара за пеперсе (као концерт), велика борба два студента против угњетавачког режима(а ко сад угњетава ??? са 100 еура за четри дана, цццц....лицимери) ,плата за надничаре на фестивалу која је мања од цене једног бурета пива, не плаћања пореза држави...то су неке од ствари које су испливале на површну током година...а има их тоне не нету...) ви сте људи субјективни(да не кажем малоумни мада ни то није далеко од истине) и гледате само ону страну која вам одговара....а то није уреду....волим ја егзит и еуфорију и то што доноси Новом Саду...чак ћу и бити другом половином фебруара на Јахи кад се исти очекује...али са друге стране веома добро знам да су организатори истог (не)људи не са дна каце већ са дна септичке јаме...што су показали зилион пута(а и поново ће будите сигурни)....а ви се правите неми....и вичите како је егзит кул без обзира на раније поменуте аргументе на које наравно немате одговора...

Све у свему треба рећи да је егзит потребан Јахорини, не због егзита већ због разноврсности садржаја...многи ће слепо подржати егзит без обзира на све...то су личности са моралном тежином попуд Бошка и екипе му....а за нас остале(објективне) постоји морална дилема...и рачуница...да ли је егзит толико битан Јахорини ?

Одговор је да, али по којој цени ?


п.с.
Гуча на Јахи је одлична идеја...само напред....поз...  :D


vip-jahorina

Festival ce odrzavati pod imenom "OPEN AIR" i o tome raspravljamo tamo.
iskreno da ti kazem, to sve sto si nabrojao mozda i jest tako, samo mi smo ovdje na planini u zimskom centru gdje se radi po malo drugim pravilima nego u NS tako da ne mozes vuci paralelu izmedju nas.

Nastavak u temi Muzicki festival "Open air"