Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
Pozdrav Gost

Na Jahorini nize cijene za 30 odsto

  • 4 Odgovora
  • 4844 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
« u: 07 Prosinac, 2009, 01:08:03 »
BEOGRAD,
Hotelijeri su najavili niže cijene na Jahorini u odnosu na prethodnu godinu u prosjeku za 20 do 30 odsto uz poboljšanje usluga, izjavio je stručni saradnik za marketing u Turističkoj organizaciji grada Istočno Sarajevo Predrag Lopatić.

“Imajući uz sve to u vidu i tradicionalnu gostoljubivost, mislim da svi oni koji dođu na Jahorinu neće imati razloga za kajanje”, rekao je Lopatić Srni.

On je potvrdio da će zimsku turističku ponudu Jahorine na Međunarodnom sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije “Ekspo zim 2009″ u Beogradu, ove godine zajednički predstavljaju Olimpijski centar Jahorina, Turistička organizacija Istočno Sarajevo i Udruženje hotelijera Jahorine.

Lopatić je izjavio da će oni na zajedničkom štandu predstaviti prednosti Jahorine u odnosu na druge skijaške centre, među kojima je i puštanje u rad dva nova šestosjeda, koja će odjednom moći da prevezu ukupno 4 000 skijaša. Lopatić kaže da na Jahorini trenutno ima više od 4 000 ležajeva, preko 2 000 u privatnim kućama za odmor, a ostalo je hotelski smještaj, apartmanski smještaj i moteli. Kategorije smještaja su od srednje klase – tri zvjezdice, pa do super-luksuznih hotela kao što je Apart-hotel Vučko.

On je istakao da je na Jahorini na raspolaganju više od 25 kilometara staza za skijanje, a izbor staza je izuzetan, od onih za početnike, do staza za vrhunske skijaše, odnosno takozvanih “crnih staza”.

“Uz dobre instruktore i škole skijanja i oni koji prvi put staju na skije će sa Jahorine otići kao skijaši koji već vladaju vještinom, a sve više je i onih koji vole malo avanturizma – ski-bordera”, kaže Lopatić. On napominje da aeroklub “Trebević” nudi školu paraglajdinga, a posjetiocima je na raspolaganju i poligon za pejntbol.

Lopatić je najavio da će 10, 11. i 12. decembra na Jahorini biti održan promotivno sajamski skup, uz direktan prenos zvaničnog otvaranja zimske turističke sezone u okviru tv emisije “Turizam plus”. Manifestaciju organizuju Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo i Udruženje hotelijera Jahorine uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i uz pomoć gradskih opština.

“Pozvali smo sve u BiH koji participiraju u turizmu kao i prijatelje iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije, pa i iz nekih evropskih zemalja. Na jednom mjestu srešće se svi koji vole Jahorinu, RS i BiH, i na dostojan način obilježiti početak turističke sezone u BiH”, rekao je Lopatić.

Na Beogradskom sajmu juče je otvoren Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije “Ekspo zim 2009″, na kojem će se do nedjelje, 6. decembra predstaviti više od 85 izlagača iz Srbije i inostranstva. Na sajmu učestvuju najveći srpski uvoznici i proizvođači zimske sportske opreme, zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova, zimski turistički centri, skijališta, agencije, hoteli, a za posjetioce su predviđeni popusti od 10 do 30 odsto.

Odg: Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
« Odgovori #1 u: 07 Prosinac, 2009, 08:56:43 »
Ala nešto ne verujem u ovo.....

*

Big_DANE

  • *****
  • 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
Odg: Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
« Odgovori #2 u: 07 Prosinac, 2009, 13:10:52 »
Hotelijeri su najavili niže cijene na Jahorini u odnosu na prethodnu godinu u prosjeku za 20 do 30 odsto uz poboljšanje usluga,
izjavio je stručni saradnik za marketing u Turističkoj organizaciji grada Istočno Sarajevo Predrag Lopatić.


KAD CE TO BITI??   U KOJIM SMESTAJIMA???????  OCE LI SE USKORO ZNATI????????

*

brera

  • *****
  • 7221
Odg: Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
« Odgovori #3 u: 07 Prosinac, 2009, 13:18:39 »
Hotelijeri su najavili niže cijene na Jahorini u odnosu na prethodnu godinu u prosjeku za 20 do 30 odsto uz poboljšanje usluga,
izjavio je stručni saradnik za marketing u Turističkoj organizaciji grada Istočno Sarajevo Predrag Lopatić.


KAD CE TO BITI??   U KOJIM SMESTAJIMA???????  OCE LI SE USKORO ZNATI????????
Obećanja, ludom.....

Odg: Na Jahorini nize cijene za 30 odsto
« Odgovori #4 u: 07 Prosinac, 2009, 13:24:21 »
kako sama rubrika se zove "Novinski kutak" i izvjestaji drugih agencija o jahorini, to su izvjestaji drugih o nama, tako da to nije niti nas stav niti nase saznanje.

ja znam da nama niko niti jedan popust nije dostavio, tako da zvanicno mozemo reci da za sada nema najavljenih popusta u hotelima koje vip-jahorina nudi.
da li ce se nesto promjeniti, ne znam, ali jos nemamo niti najava o tome .