Pozdrav Gost

Za organizovani dolazak osnovaca ski pas jeftiniji 40 posto

  • 0 Odgovora
  • 2581 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

reger

  • **
  • 50
Olimpijski centar Jahorina snizio je za 40 odsto cijene desetodnevnog i petodnevnog ski pasa za osnovce koji dolaze organizovano sa svojim školama, rekao je šef marketinga i prodaje Olimpijskog centra Dragan Sokolović.

Sokolović je naglasio da redovna cijena petodnevnog ski pasa iznosi 129 KM, a sa popustom od 40 odsto za škole iznosi 77 KM ili 15 KM dnevno, dok je za desetodnevni ski pas redovna cijena za djecu 222 KM, a sa popustom 133 KM.
On je dodao da desetodnevni ski pas nije opterećen korišćenjem dan za dan, već deset dana u sezoni od 15. decembra do 15. aprila, to jest od početka do kraja ski sezone.

“Deset dana nije malo za skijanje, posebno kada to košta 13 KM po danu, što je u ovom trenutku prihvatljivo zbog ekonomske krize”, istakao je Sokolović i dodao da će ova nova vrsta ski-pasova dati dobar efekat u osnovnim školama, a sve u cilju da što veći broj djece izađe na Jahorinu i nauči da skija.

Prema njegovim riječima, želja Olimpijskog centra je afirmacija osnovnih škola da pokrenu akcije učenja skijanja, što su već učinile osnovne škole u Palama.
Sokolović je naglasio da će ista ponuda biti za sve osnovne škole u BiH, a posebno u Istočnom Sarajevu, Kantonu Sarajevo i Kiseljaku, jer mogu da dođu na dnevno sklijanje na Jahorinu.
Prema njegovim riječima, snižena je i cijena sezonskog ski pasa ako đaci dolaze organizovano, tako da redovna cijena iznosi 340 KM, a sa 30 odsto popusta iznosi 238 KM.

“Želja nam je da na Jahorinu dovedemo one koji vole planinu i skijanje”, istakao je Sokolović.
Srna