• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

hotel Kristal ili hotel Neboj¹a

Started by herc, 03 February, 2010, 13:36:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Vlado28

Znas kako, to su ti Hoteli sa 3 zvijezdice te nisu sada neki pretjerani luxuz ali su isto tako odmah poslije Hotela sa 4 zvjezdice.
I jedan i drugi hotel nemaju bazene, samo  imaju saunu koja je ukljucena u cijenu.
Meni licno su oba Hotela super, imaju sve sto je potrebno. Jedina razlika je sto je hotel Kristal udaljen od cca 30m od platoa Poljice, a hotel Nebojsa cca 100m od Ogorjelice 2.

Jos jednom pogledaj slike na nasem sajtu:

Hotel Nebojsa http://www.jahorina.org/hotel/nebojsa.php
Hotel Kristal http://www.jahorina.org/hotel/kristal.php

Toliko od mene  ;)) ... za sad... ideea:(
Je li ko vido ©ahbaza...  :<)

herc




dasas

ja sam u nebojsi bio tri godine za redom a i ove cu. preporucujem ga svakome pogotovo porodicama sa malom djecom. ima ski rental ski skolu i sto je za djecu najvaznije najbolju bebi lift na ja. sam hotel je relativno nov i uredan, atmosfera domacinska, cijena je vrlo povoljna, ima izavrstan kafe bar odakle puca pogled na cijelu planinu, a ono sto je najbolje je hrana... kuhar definitivno nije normalan... cista 10.


dejans

Moj glas ide za hotel Nebojsu,extra hrana,usluga,sve je cisto,novo,odlican kafic....ma jednostavno sve...dolazim i iducu godinu!!!jednostavno,bez zamjerke...