0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
>:(Hare, jesi li ti mene vidjeo piti vino? Nego, ja dao,Hare, kod nas natisnut 20000 pozivnica, nemaš ništa protiv? Za svaki slučaj, bez imena, samo na računu tvoje.
Citat: brera - 01 Veljača, 2010, 18:40:52 >:(Hare, jesi li ti mene vidjeo piti vino? Nego, ja dao,Hare, kod nas natisnut 20000 pozivnica, nemaš ništa protiv? Za svaki slučaj, bez imena, samo na računu tvoje. Ne znam da li si pio vino, ja sam ti stalno tocio gorki list, ali ako vino nisi probao, ne znas sta si propustio!
Vrlo pametno zboris Brera!!!
heheheh natisni duplo nema nista protiv, samo si pio gorki list a ja mislim da sam te vidio da si probao vino kada je VIP rekao ajde da probas pa nasuo meni i tebi ....a kada bude na Roglu janje to ce biti nesto posebno :S a mozda bude i ispod ROGLA sa ovih 40000 pozivnica
Citat: harison - 01 Veljača, 2010, 20:01:33heheheh natisni duplo nema nista protiv, samo si pio gorki list a ja mislim da sam te vidio da si probao vino kada je VIP rekao ajde da probas pa nasuo meni i tebi ....a kada bude na Roglu janje to ce biti nesto posebno :S a mozda bude i ispod ROGLA sa ovih 40000 pozivnica Kad si imao vrjemena mene gledat šta pijem? ;) Gdje su ti tad bile ruke? >:(