Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
TEST BRERA
Pozdrav Gost

TEST BRERA

• 37 Odgovora
  • 23839 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

TEST BRERA
« u: 30 Siječanj, 2010, 11:51:25 »
Test BRERA

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
Odg: TEST BRERA
« Odgovori #1 u: 30 Siječanj, 2010, 12:57:14 »
Hare da nisi hteo napisati TAST BRERA?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

« Odgovori #2 u: 30 Siječanj, 2010, 13:07:05 »
hahahahaha, sve za TAST-a evo ga sad jei moderator ove njegove slavne rubrike, koju ce nadam se dobro odrzavati  :bravo::(

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #3 u: 01 Veljača, 2010, 08:57:03 »
ha ha...džabe ti i to što si mu dao rubriku..nekako mi se čini da još nemaš blagoslov  ;D

« Odgovori #4 u: 01 Veljača, 2010, 18:14:51 »
hahahhaa Snjezo Snjezo...vec je sve gotovo pozvana si na vjencanje i Lola takodje samo nek ponese ono svoje dobro domace vino  :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

brera

• 7221
« Odgovori #5 u: 01 Veljača, 2010, 18:40:52 »
 >:(Hare, jesi li ti mene vidjeo piti vino? Nego, ja dao,Hare, kod nas natisnut 20000 pozivnica, nemaš ništa protiv? devil:( Za svaki slučaj, bez imena, samo na računu tvoje.  (:smijeh: (:smijeh:

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #6 u: 01 Veljača, 2010, 19:12:10 »
>:(Hare, jesi li ti mene vidjeo piti vino? Nego, ja dao,Hare, kod nas natisnut 20000 pozivnica, nemaš ništa protiv? devil:( Za svaki slučaj, bez imena, samo na računu tvoje.  (:smijeh: (:smijeh:
Ne znam da li si pio vino, ja sam ti stalno tocio gorki list, ali ako vino nisi probao, ne znas sta si propustio!

*

brera

• 7221
« Odgovori #7 u: 01 Veljača, 2010, 19:30:19 »
Ne znam da li si pio vino, ja sam ti stalno tocio gorki list, ali ako vino nisi probao, ne znas sta si propustio!
Ne smiješ sve prvi put, treba nešto i ostavit.....

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
test brera
« Odgovori #8 u: 01 Veljača, 2010, 19:42:55 »
Vrlo pametno zboris Brera!!!

*

brera

• 7221
Odg: test brera
« Odgovori #9 u: 01 Veljača, 2010, 19:48:00 »
Vrlo pametno zboris Brera!!!
Datum proizvodnje(iskustvo), takvih već dugo ne rade, ali uvijek u najboljim godinama. (:smijeh: (:smijeh:

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #10 u: 01 Veljača, 2010, 19:53:38 »
Nego daj ti nama nesto o ski centrima u sloveniji, mozda i na Rogli kod tebe nekad janje okrenemo!!!

« Odgovori #11 u: 01 Veljača, 2010, 20:01:33 »
heheheh natisni duplo nema nista protiv, samo si pio gorki list a ja mislim da sam te vidio da si probao vino kada je VIP rekao ajde da probas pa nasuo meni i tebi  ....a kada bude na Roglu janje to ce biti nesto posebno :S a mozda bude i ispod ROGLA sa ovih 40000 pozivnica austin:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #12 u: 01 Veljača, 2010, 20:43:51 »
heheheh natisni duplo nema nista protiv, samo si pio gorki list a ja mislim da sam te vidio da si probao vino kada je VIP rekao ajde da probas pa nasuo meni i tebi  ....a kada bude na Roglu janje to ce biti nesto posebno :S a mozda bude i ispod ROGLA sa ovih 40000 pozivnica austin:(
Kad si imao vrjemena mene gledat šta pijem? ;) Gdje su ti tad bile ruke? >:(

*

mijat

• 6728
« Odgovori #13 u: 01 Veljača, 2010, 21:54:37 »
o čemu se ovde radi?

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #14 u: 01 Veljača, 2010, 22:19:36 »
Kad si imao vrjemena mene gledat šta pijem? ;) Gdje su ti tad bile ruke? >:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...