Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
TEST BRERA
Pozdrav Gost

TEST BRERA

• 37 Odgovora
  • 23838 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: TEST BRERA
« Odgovori #15 u: 01 Veljača, 2010, 23:11:37 »
Ehhh moj mijate, nisi u toku spremam ti se ja u Sloveniju :D

Izasli smo na par minuta napolje tu smo nazdravili tu sam prvi put probao gorki list pa je  :-* bilo hladno i poslije usli u kucu....zatim tvoja naredjenja za ruke su bila najbolja haha sad desno, a sad lijevo pa nikako da upratis gdje  :-* sjedi :D i na kraju je bilo tastatura tu nisi pogrjesio tu si ih prikucao, ali opet  :-* se ne veze samo rukama tu ima neko pozitivno zracenje   hug:(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #16 u: 01 Veljača, 2010, 23:31:04 »
jbte ode hare u filozofe. hare od sad cu tebe da zovem kada mi bude trebalo neko kvalitetno objasnjenje kod djevojke. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #17 u: 01 Veljača, 2010, 23:43:47 »
samo da vam je kafane, pa makar i u sloveniji - nista protiv slo kafana (uh, mamrurlum me odmah zdrma kad se sjetim), nego kako bi bilo malo sa staza i o stazama ...

*

lola

• 1026
« Odgovori #18 u: 01 Veljača, 2010, 23:55:51 »
brera čestitamo,vidim uskoro vjenčanje,pametnog ti zeta ode imaš vidim ja....pošteno nam se hare zaljubio...nema frke za vino na vjenčanju,vidim ova dva dana u svakom dijelu foruma se spominje moje vino...pravi afrodizijak (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #19 u: 02 Veljača, 2010, 00:20:22 »
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: hahaahah a hvala LOLA nego vidjet cemo mi koji datum nam odgovara pa da svi dodjete  :bravo::( Lola sta ces kad je tvojih 5l puklo ko pista nisam mogao ostaviti sebi kap vina, da kada budem na stazi da kazem e ovo je nasa lola gazala....svaka tebi cast pa si imala strpljenja gaziti nogama po grozdju nebi ono bilo ovako dobro da se radilo masinom  :bravo::( :bravo::(

(l) (l) (l) (l) (l) hahahahah

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #20 u: 02 Veljača, 2010, 00:46:20 »
Danas se na slovenackim skijalistima sluzilo iskljucivo vino ala Lola (:smijeh:

Super se zazamao, ali u pogresnoj temi, prebacimo se u kafanu pa do mile volje!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

« Odgovori #21 u: 02 Veljača, 2010, 01:01:15 »
Da u pravu si, ovo cemo zakljucati ali tek kada brera napravi novu temu u kojoj ce se radi o Slo. skijalistima i prodavnicama gdje se kupuje dobra oprema  ideea:(

*

mijat

• 6728
« Odgovori #22 u: 02 Veljača, 2010, 07:05:17 »
sad mi je malo jasnije al si još mlad za ženidbu, ideš u mlad kukuruz bez rogova a i gde baš slovenka, najebo si!

slušaj mene, mađarice su zakon  austin:(

« Odgovori #23 u: 02 Veljača, 2010, 08:31:04 »
hahhahahaha ne mogu ja te madjarice......jezik mi se zaperlja ko ce ga poslije otpetljati....AGESHI moj mijate i da se vidimo kada odem u Sloveniju naravno dobit ces pozivnicu:

*

mijat

• 6728
« Odgovori #24 u: 02 Veljača, 2010, 11:14:00 »
slušaj hare, dođi do mene i ja ti obezbeđujem intenzivni kurs mađarskog jezika, za 3 meseca ćeš perfekt da parlaš mađarski. sigurno se pitaš za snajku mađaricu ali ne brini, svi koji su je probali su je hvalili!

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #25 u: 02 Veljača, 2010, 20:16:30 »
slušaj hare, dođi do mene i ja ti obezbeđujem intenzivni kurs mađarskog jezika, za 3 meseca ćeš perfekt da parlaš mađarski. sigurno se pitaš za snajku mađaricu ali ne brini, svi koji su je probali su je hvalili!
(:smijeh: (:smijeh: koji su probali- hvalili (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

« Odgovori #26 u: 02 Veljača, 2010, 21:42:39 »
hahhha ma pusti to Mijate, nego jesil ti za vjencanje.....

Nego BRERA jesul zavrsene pozivnice  :-X  nista mi ne javljas...  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #27 u: 02 Veljača, 2010, 23:14:18 »
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
ovo me podsjetilo na ono "tako mlada a vec madjarica"
 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

mijat

• 6728
« Odgovori #28 u: 03 Veljača, 2010, 07:10:46 »
nažalost ne mogu doći ali ću poslati 1000 ojra kao poklon, nadam se da ti odgovara!? gde će biti svadba: u bosni ili u sloveniji? jesi li već našao kuma (ili kumu možda)?

mogao bi i sliku mlade jednom objaviti da je procenimo al čim ne piješ i sve te manje ima na forumu mora da je zajebana ta slovenka, izudaraj to na vreme da posle ne pita kako i zašto.

*

snjezana

• 1341
« Odgovori #29 u: 03 Veljača, 2010, 08:51:34 »
daj ti nama Hare reci hoćeš ti barem posjetiti neko skijalište u Sloveniji da ne bude da smo promašili temu  (:smijeh: (:smijeh: