Pozdrav Gost

PROVJERICEMO KAKO JE POSAO DOBILA FIRMA BEZ LICENCE

• 22 Odgovora
  • 8811 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

PROVJERICEMO KAKO JE POSAO DOBILA FIRMA BEZ LICENCE
« u: 03 Veljača, 2010, 12:07:52 »
BANjALUKA, 2. FEBRUARA (SRNA) - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske (RS) Predrag Gluhakovic najavio je da ce tražiti da se provjeri kako se moglo desiti da italijanska firma "Lajtner" dobije posao ugradnje dva šestosjeda na Olimpijskom centru Jahorina, iako nema licencu.

"Danas sam od novinara saznao da je posao ugradnje šestosjeda dobila firma `Lajtner` koja nema licencu i to cemo provjeriti", rekao je Gluhakovic na konferenciji za novinare u Banjaluci.On je rekao da Ministarstvo ima informaciju da ugradnja ski-liftova nije pocela, jer treba da se riješe imovinsko-pravni odnosi.
"Treba pitati one koji su ovaj posao radili zašto se došlo u situaciju da to pitanje nije riješeno", rekao je Gluhakovic.

Gluhakovic je rekao da neophodno da se ispune tehnicki uslovi da bi se ski-listovi pustili u rad. "Ne možemo to ranije uraditi, pa da se nešto, ne daj Bože desi, i da onda tražimo odgovornost", rekao je Gluhakovic. On je podsjetio da je, prema odredbama tendera, jedan šestosjed trebao biti pušten u rad do 25. decembra, a drugi do kraja januara.

Gluhakovic je kazao da ce Ministarstvo postaviti pitanje menadžmetu i Skupštini kacionara Olimpijskog centra o ovim problemima, kao i zašto je u jeku turisticke sezone popunjeno tek 20 odsto kapaciteta, podsjetivši da je Jahorina predstavljena na svim sajmovima, a snižene su i cijene.
Ministarstvo trgovine i turizma RS uložilo je 26 miliona KM u ugradnju dva šestosjeda, što je najveca investicija u oblasti turizma prošle godine.

*

loop

• 1042
Odg: PROVJERICEMO KAKO JE POSAO DOBILA FIRMA BEZ LICENCE
« Odgovori #1 u: 03 Veljača, 2010, 12:12:53 »
Od pocetka do kraja ovog teksta ima materijala za ostavku, cisto iz neznanja i gluposti...  ::)
allways stand sideways!

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #2 u: 03 Veljača, 2010, 12:15:06 »
ja stvarno ne mogu da vjerujem da covijek koji je na takvoj funkciji valja ovakve gluposti. samo da je dosao na ovaj forum i procitao par stranica sa teme sestosjedi imao bi vise informacija nego sto ih ima sad. sad mi uopste nije cudno sto sestosjedi ne rade.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

loop

• 1042
« Odgovori #3 u: 03 Veljača, 2010, 12:23:52 »
Pa ovo šta je covjek prosuo su dezinformacije, bar mi šta pratimo forum znamo kako su se gradili šesterosjedi, od prvog do zadnjeg dana. Ej! Pa sve vam je rekao doticni zasto ne rade liftovi, jer da je iti malo informiraniji to bi odavno proradilo, njegov je trud toliki da brlja pizdarije.
allways stand sideways!

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #4 u: 03 Veljača, 2010, 12:28:27 »
samo malo prati tok teksta, covjek sam sebe demantuje. prvo lajtner nema licencu, onda nema informaciju da su sestosjedi postavljeni, pa onda ne mogu se pustiti jer nije sve ok da ne bi bilo nedaj boze nesto. bozeeeeeeeee. ovo je za rubriku vjerovali ili ne!
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #5 u: 03 Veljača, 2010, 13:09:57 »
hajmo ljudi da se plati taj reket pa da se vozimo 6-sjedom i skijamo.

*

inque

• 121
« Odgovori #6 u: 03 Veljača, 2010, 13:18:01 »

snizene cijene?? cega?? >:(
Snowboarding makes me happy!

« Odgovori #7 u: 03 Veljača, 2010, 13:20:37 »
Gledao sam izjavu ovog nadriministra na dnevniku sinoć i morao sam da popijem malo vode sa šećerom da dodjem sebi.

Čovjek priča nebuloze, ako  ćemo ići nekim realnim putem, kolko sam ja upoznat, da bi se krenulo nešto graditi treba gradjevinska dozvola, u normalnim zemljama a kod nas može i uprijeko, a da se dobije dozvola izvodjač radova treba da ima svu potrebnu dokumentaciju, a koliko sam pratio na forumu da je tako i bilo, pa prema tome kakve licence kakvi bakrači, pa ljudi su napravili taj isti šestosjed u Sloveniji i sasvim sve normalno funkcioniše.

Po mom mišljenju neko tu nije dobio svoj dio kolača pa sada malo koči ili nekom nije u interesu da to proradi.

*

skiDeki

• 6752
  • ZLATNA VREMENA
« Odgovori #8 u: 03 Veljača, 2010, 13:21:52 »
Za nepoverovati da ministar trgovine i turizma nema blage veze kako se odvijaju radovi u koji su ulozeni milioni, tj najveca investicija u godini iz oblasti turizma!!

Seastosedi zavrseni i testirani, a on misli da radovi nisu ni poceli, jos da gigant koji ih je radio nema licencu!!!!!!!!

Pijan ili lud, Ili zajedno u paketu 3:( 3:( 3:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

*

Aschen

• 101
« Odgovori #9 u: 03 Veljača, 2010, 14:38:09 »
Ovaj je potpuno lud  devil:(. Ko nama vodi turizam. Za kamenovanje. Sve njih treba potjerat na vrh Jahorine na -20, pa ih ostaviti  par dana da malo razmisle o svemu.

..bo im pas mater

*

ttk

• **
  • 78
« Odgovori #10 u: 03 Veljača, 2010, 15:47:58 »
BANjALUKA, 2. FEBRUARA (SRNA) - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske (RS) Predrag Gluhakovic najavio je da ce tražiti da se provjeri kako se moglo desiti da italijanska firma "Lajtner" dobije posao ugradnje dva šestosjeda na Olimpijskom centru Jahorina, iako nema licencu.

...
Ministarstvo trgovine i turizma RS uložilo je 26 miliona KM u ugradnju dva šestosjeda, što je najveca investicija u oblasti turizma prošle godine.

Kako to ministarstvo (ciji je sef Gospodin Gluhakovic), ulaze tolike para u investiciju koja nema rijesene imovinsko prtavne odnose i isplacuje pare firmi koja nema licencu ?????

*

Aschen

• 101
« Odgovori #11 u: 03 Veljača, 2010, 16:07:54 »
Još jedan paradoks. Ako su problem imovinsko pravni odnosi (odnosno zemljište), kako se niko prije nije javio za žice koje su dosad bile tu. Šta je sa njima?

*

MarijaBB

• 1276
  • osobni text
« Odgovori #12 u: 03 Veljača, 2010, 16:18:08 »
Op op op. Optuzis onog koji se ne moze braniti.

Glhakovic je optuzio Lajtner jer dok oni skontaju optuzbe, pa dok se izjasne........proljece.

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #13 u: 03 Veljača, 2010, 16:19:29 »
Op op op. Optuzis onog koji se ne moze braniti.

Glhakovic je optuzio Lajtner jer dok oni skontaju optuzbe, pa dok se izjasne........proljece.

ma vidis da se ovde ne znna ko pije ko placa, ali uglavnom meni je bitno da ja pijem  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

*

Aschen

• 101
« Odgovori #14 u: 03 Veljača, 2010, 16:28:37 »
Dragi moj ministre, ako stvarno do sada nisi zajedno sa cijelim svojim rukovodstvom čuo da su žice montirane, onda bolje ćuti i pokrij se ušima. Sram Vas bilo sve.

Valjda će i ovdje neko jednom n....bat zato što se ovakve stvari događaju. Gospodo draga ovo je bilo najveće i najvažnije ulaganje u Jahorinu poslje postavljanja Šator dvosjeda 86 ili 87. Valjda svatate koliko je to važna stvar.

Nadam se da će Vas neko otjerati sa Vaših finih pozicija. Trebao bi moj ministre da dođeš gore, malo se potrudiš, ubrzaš, završiš ovaj proces i ne silaziš dok se ne puste te žice. Tako bi bar uspjeli bar neke goste zadržati i za sljedeće sezone.

Do kada će guzonje u vlasti sve nas majmunima praviti. Dosta više zaj...cije