Pozdrav Gost

PROVJERICEMO KAKO JE POSAO DOBILA FIRMA BEZ LICENCE

• 22 Odgovora
  • 8810 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: PROVJERICEMO KAKO JE POSAO DOBILA FIRMA BEZ LICENCE
« Odgovori #15 u: 03 Veljača, 2010, 17:18:30 »
vi znate da smo mi na izvoru gotovo svih infortmacija sto se tice jahorine.
gluhakovic je bio u potpunosti iskljucen iz kombinacije, te je ministar djombic preuzeo "brigu" oko novih 6sjeda preuzeo u potpunosti. zbog toga su ovakve izjave (zvanicno ministarstvo turzima nema potrebnu dokumentaciju o izvodjenju radova), a za nas moze to biti dobro jer je gluhakovic ocigledno odlucio da se uklluci i "igru" oko 6sjeda. ne moze nam skoditi, jer nam je jedini cilj da 6sjedi prorade cim prije.

*

brera

• 7221
« Odgovori #16 u: 03 Veljača, 2010, 17:52:46 »
Gledao sam izjavu ovog nadriministra na dnevniku sinoć i morao sam da popijem malo vode sa šećerom da dodjem sebi.

Čovjek priča nebuloze, ako  ćemo ići nekim realnim putem, kolko sam ja upoznat, da bi se krenulo nešto graditi treba gradjevinska dozvola, u normalnim zemljama a kod nas može i uprijeko, a da se dobije dozvola izvodjač radova treba da ima svu potrebnu dokumentaciju, a koliko sam pratio na forumu da je tako i bilo, pa prema tome kakve licence kakvi bakrači, pa ljudi su napravili taj isti šestosjed u Sloveniji i sasvim sve normalno funkcioniše.

Po mom mišljenju neko tu nije dobio svoj dio kolača pa sada malo koči ili nekom nije u interesu da to proradi.
U Sloveniji na Mariborskom Pohorju su postavili GONDOLU !!! Radi od 24 ili 25.12.2009, a poćeli sa radom iza JA!!! >:( >:( >:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #17 u: 03 Veljača, 2010, 17:55:55 »
Op op op. Optuzis onog koji se ne moze braniti.

Glhakovic je optuzio Lajtner jer dok oni skontaju optuzbe, pa dok se izjasne........proljece.
ma vidis da se ovde ne znna ko pije ko placa, ali uglavnom meni je bitno da ja pijem  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Svi ovi prozvani imenom i prezimenom piju, samo mi pušimo. 3:( 3:(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #18 u: 03 Veljača, 2010, 18:02:49 »
Op op op. Optuzis onog koji se ne moze braniti.

Glhakovic je optuzio Lajtner jer dok oni skontaju optuzbe, pa dok se izjasne........proljece.
ma vidis da se ovde ne znna ko pije ko placa, ali uglavnom meni je bitno da ja pijem  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Svi ovi prozvani imenom i prezimenom piju, samo mi pušimo. 3:( 3:(
:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

« Odgovori #19 u: 03 Veljača, 2010, 18:10:13 »
Koliko ja vidim , njihov jedini problem je sto su kapaciteti puni 20% a oni se jako potrudili da "spuste" cene. Pa da li je taj ministar bio na Jahorini ove godine? Koje su to cene spustene? Ako neko zna nek me obavesti , ja nisam cuo nesto slicno. SRAM IH BILO.

*

brera

• 7221
« Odgovori #20 u: 03 Veljača, 2010, 18:36:42 »
Koliko ja vidim , njihov jedini problem je sto su kapaciteti puni 20% a oni se jako potrudili da "spuste" cene. Pa da li je taj ministar bio na Jahorini ove godine? Koje su to cene spustene? Ako neko zna nek me obavesti , ja nisam cuo nesto slicno. SRAM IH BILO.
100% spustili cijenu parkinga!!! 3:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

« Odgovori #21 u: 03 Veljača, 2010, 18:40:12 »
Da , a i sestosedi su bas jeftini, mislim, za gledanje. >:( >:( >:( >:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #22 u: 03 Veljača, 2010, 19:10:30 »
Da , a i sestosedi su bas jeftini, mislim, za gledanje. >:( >:( >:( >:(
Možda i bolje tako, zamisli, ti sa novim kombinezonom, a i 6sjed nov, a žice namazane, kao ulje. Voziš se fino, a odjelo ti isprljano mašću. ;)