Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
Kanin
Pozdrav Gost

Kanin

• 32 Odgovora
  • 27106 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

brera

• 7221
Kanin
« u: 08 Veljača, 2010, 17:05:21 »
Ovaj prilog o ski centru Kanin pripremio je moj asistent, ćerka. Mi sad skupljamo priloge, da odemo na lice mjesta, pa da uživo sve snimimo i provjerimo.
Naravno, ako će bit priloga, bit će i slika. devil:( devil:(
                                                  KANIN

Kanin je jedino visokogorsko skijalište u Sloveniji (više od 2000m). Na Kaninu postoje sistemi: kabinska žičnica KANIN, kabinska žičnica C-D, 3-sedežnica SKRIPI, 4-sedežnica PREVALA, dječji ski-lift PODI, italijanska kabinska žičnica CANIN, 2-sedežnica GILBERTI, lift  AZZURA DEL POVIZ, lift ROSSA DEL POVIZ. Skijanje i staze za trčanje na snijegu na Kaninu uvjek su ugodne, čak i u 5 mjesecu.

Od ove godine Kanin je povezan sa skijalištima na Italijanskoj strani, pa se sa jednim ski pasom može skijati u Slo i u Ita. Skoro uvjek ima puno snijega , uglavnom prirodnog. Prošle godine bilo je 6-7m snijega (čak i za to skijalište puno) pa neko vrijeme nisu radili, jer su bili zatrpani ratraci, postaje, i jedan stup žičare previše snijega-lavina ga je oštetila (savila).

Na Kaninu je moguča i turna smuka za one koji vole adrenalin .

i na kraju MAPA skijalista  :bravo::( 

SKIPASS CJENIK:

Odg: Kanin
« Odgovori #1 u: 08 Veljača, 2010, 17:58:14 »
Brera:""Ovaj prilog o ski centru Kanin pripremio je moj asistent, ćerka.""

OOOO predivno skijaliste cemo ici zajedno brera  :PP  ...to moja slovenka napravila svaka cast  (Y) ... evo ima neko ko ce da me zamjeni dok sam ja na skijanju  :DD

*

brera

• 7221
« Odgovori #2 u: 09 Veljača, 2010, 07:14:06 »
Šta kažeš Hare na rad mog "asistenta"? :bravo::( Ostao si bez rjeći? ??? Ni ti nebi bolje uradio, sigurno. Zaboravih, ako je na Kaninu ljep, sunćan dan, skijaš na 2000m i gledaš more.

*

01xxx01

• 2087
« Odgovori #3 u: 09 Veljača, 2010, 08:49:54 »
Šta kažeš Hare na rad mog "asistenta"? :bravo::( Ostao si bez rjeći? ??? Ni ti nebi bolje uradio, sigurno. Zaboravih, ako je na Kaninu ljep, sunćan dan, skijaš na 2000m i gledaš more.

auuuuuuuu, ODLICAN Kanin!!!!!!
 :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #4 u: 09 Veljača, 2010, 09:47:20 »
ovo sto se vidi sa slika je fantasticno, mogu tek da zamislim kako je kad se dodje gore. u buducnosti moram skijati tamo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #5 u: 09 Veljača, 2010, 09:52:09 »
ovo sto se vidi sa slika je fantasticno, mogu tek da zamislim kako je kad se dodje gore. u buducnosti moram skijati tamo.
Moze moze..okupimo se nas nekoliko i paljba u goste :P :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #6 u: 09 Veljača, 2010, 10:16:43 »
hehehe, imat cete kod mene smjestaj :P samo malo strpljenja dok se ja i slovenka dogovorimo   (:smijeh: (:smijeh:

@brera
Svaka cast za asistenta, al ebiga to kad zenska ruka radi 100puta je bolje  sleep:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #7 u: 09 Veljača, 2010, 10:32:55 »
@brera
Svaka cast za asistenta, al ebiga to kad zenska ruka radi 100puta je bolje  sleep:(
Citat:
Pa mora dobro da bude, pa vidio(upoznao) si, ćiji je ona rad. ;) Strućni! ;)

« Odgovori #8 u: 09 Veljača, 2010, 10:41:29 »
hehehe naravno svaka cast :D  (l) (l) (L) (l) (l) nadam se da cemo se vidjeti i u mart kada opet dodjete  :bravo::( ...nemoj bez nje da dolazis hehehe s kim cu ja provesti te dosadne dane ako ona nije tu  (Y) ....POTRUDI SE PA JE POVEDI :D ...  hug:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #9 u: 09 Veljača, 2010, 10:50:29 »
Moze moze..okupimo se nas nekoliko i paljba u goste :P :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Uživajte dečki sad na JA, a u petom mjesecu(kad neki već idu na more) Kanin. 8)

*

loop

• 1042
« Odgovori #10 u: 10 Veljača, 2010, 13:31:26 »
gle ovo lani kad su postavljali novu žicu do talijanske strane

slike: skijanje.hr
allways stand sideways!

*

md

• 291
  • Generalni sponzor u paklu : "GORENJE"
« Odgovori #11 u: 11 Veljača, 2010, 10:16:08 »
brera!  :bravo::(

Kanin je mjesto koje treba obavezno vidjeti , ovo što si ti prikazao je fantastično!
"Pivom protiv trbušnjaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

« Odgovori #12 u: 11 Veljača, 2010, 10:26:09 »
brera!  :bravo::(

Kanin je mjesto koje treba obavezno vidjeti , ovo što si ti prikazao je fantastično!

MD idemo zajedno, ako budes planirao tu sam uvjek spreman....samo se ja necu vracati u BiH  :P
opet ne citas "prilog o ski centru Kanin pripremio je moj asistent, ćerka"  :bravo::( svaka cast cerka informaticarka opasna  ideea:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #13 u: 12 Veljača, 2010, 13:50:26 »
Hare, ova je tema ozbiljna. A o asistentu- informatićaru nemoj ništa loše. ;) Ja još nisam skijao na Kaninu, ali kažu, da je super, pogotovo ako je lijep dan, vidi se i more. Veći dio sezone(skijanje i u petom mjesecu) je prirodni snijeg, a od ove ski sezone su povezali skijalište na SLO i ITA strani. I to je posebnost, malo skijaš u SLO, onda na piće u ITA(jeftinija varianta je obrnuto, jedan ski pas za obje strane). ;D

*

loop

• 1042
« Odgovori #14 u: 21 Veljača, 2010, 22:32:52 »
Zatrpalo 6sjed na kaninu  ludzatobom:((

http://www.delo.si/clanek/99818
allways stand sideways!