Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 178

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 183

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 184

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 220

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 223

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 235

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 250

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/rinar/public_html/forum/Sources/Load.php on line 268
ZOI '84: Nema novca za dovođenje Hermanna Maiera u Sarajevo
Pozdrav Gost

ZOI '84: Nema novca za dovođenje Hermanna Maiera u Sarajevo

• 11 Odgovora
  • 5948 Hitova

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

01xxx01

• 2087
ZOI '84

Nema novca za dovođenje Hermanna Maiera u Sarajevo

Kantonalno javno preduzeće ZOI'84 - Olimpijski centar Sarajevo uslijed nemogućnosti da pronađe finansijska sredstva, primoran je da odustane od planiranih projekata - "Ski legende" i posjete Hermanna Maiera Sarajevu, saopćeno je iz KJP ZOI'84 OCS.

"Uprkos velikim naporima i nastojanjima da i ove godine ugostimo najveća imena iz skijaškog svijeta, globalna ekonomska kriza je učinila svoje, te nas u ovom naumu ove godine nisu mogli podržati partneri s kojima smo 2008. godine realizirali projekt 'Ski legendi'. Imajući u vidu značaj ovakvih projekata, prije svega u pogledu promocije olimpijskog Sarajeva i olimpijskih planina, te afirmaciji zimskih sportova u našoj državi, projekt ćemo nastojati realizirati u decembru mjesecu 2010. godine, kada se nadamo da ćemo imati veću podršku i razumijevanje struktura vlasti i privrednih subjekata", stoji u saopćenju KJP ZOI'84 OCS.

*

DarkoN

• 6035
Odg: ZOI '84: Nema novca za dovođenje Hermanna Maiera u Sarajevo
« Odgovori #1 u: 26 Veljača, 2010, 14:09:06 »
steta, mislim da je to jedna dobra ideja.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

Big_DANE

• 3969
  • juSt sNowBoarDinG!
« Odgovori #2 u: 26 Veljača, 2010, 15:45:53 »
steta, mislim da je to jedna dobra ideja.

MA DJE DA GA DOVEDU SAD!!!  SLEDECE GODINE KAD SE SVE SREDI ( OSNEZI PRACA, NAPRAVE KUCICE ZA KORPE, POCISTE KAMENJA, ITD..) DA GA LEPO DOVEDU I JOS NEKE...DA SE ORGANIZUJE ZURKA...POPUSTI LUDILO...:) :)))))

*

01xxx01

• 2087
« Odgovori #3 u: 26 Veljača, 2010, 15:59:51 »

MA DJE DA GA DOVEDU SAD!!!  SLEDECE GODINE KAD SE SVE SREDI ( OSNEZI PRACA, NAPRAVE KUCICE ZA KORPE, POCISTE KAMENJA, ITD..) DA GA LEPO DOVEDU I JOS NEKE...DA SE ORGANIZUJE ZURKA...POPUSTI LUDILO...:) :)))))

pa ja ako sam dobro skontala, Jahorina i nije u ovom planu - ovo je Bjelasnica.
e, a by the way - sto niko ne dovodi onda zene na Jahorinu?! eto ga, materijal za zurku next year!
VIPEEEEEEEEEEE, cujes li?
 hug:(

*

brera

• 7221
« Odgovori #4 u: 26 Veljača, 2010, 16:03:18 »
e, a by the way - sto niko ne dovodi onda zene na Jahorinu?! eto ga, materijal za zurku next year!
Citat:
[/color]
To, žene i forumaši! Hihihi :bravo::(

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #5 u: 26 Veljača, 2010, 16:03:59 »
dane trebao je da dodje na bjelasnicu. ako budu sve to radili tek sledece godine nece biti para. moje je misljenje da je to extra ideja i da je sledece godine treba realizovati.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

*

DarkoN

• 6035
« Odgovori #6 u: 26 Veljača, 2010, 16:06:05 »

odlicna bi ideja bila da njegov dolazak organizuju skupa jahorina i bjelasnica. pa nek bude jedan dan manifestacija na bjelasnici drugi na jahorini i super ce da bude svima. sa podjelom troskova na pola organizacija bi bila puno laksa.

*

01xxx01

• 2087
« Odgovori #7 u: 26 Veljača, 2010, 16:17:09 »
odlicna bi ideja bila da njegov dolazak organizuju skupa jahorina i bjelasnica. pa nek bude jedan dan manifestacija na bjelasnici drugi na jahorini i super ce da bude svima. sa podjelom troskova na pola organizacija bi bila puno laksa.

uuuuuuuuuuu, to bi bilo idealno!
ali kakve su realne sanse..........
 ideea:(

« Odgovori #8 u: 26 Veljača, 2010, 17:44:39 »
Bas mi je krivo sto se odustalo od ove realizacije.... Ubjedjen sam da bi to bile fenomenalna manifestacija......  ludzatobom:((
Brera legendo, imas extra ideju koje bi to druzenje bilo.....
Evo nek Vip razmislja o ovome za sljedecu sezonu a mi cemo mu pomoci...... ;D
Pozdrav forumasima.......

*

brera

• 7221
« Odgovori #9 u: 26 Veljača, 2010, 17:58:28 »
Bas mi je krivo sto se odustalo od ove realizacije.... Ubjedjen sam da bi to bile fenomenalna manifestacija......  ludzatobom:((
Brera legendo, imas extra ideju koje bi to druzenje bilo.....
Evo nek Vip razmislja o ovome za sljedecu sezonu a mi cemo mu pomoci...... ;D
Pozdrav forumasima.......
Pogotovo svojim prisustvom. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

« Odgovori #10 u: 26 Veljača, 2010, 18:03:58 »
ZOI 84 je za Bjelasnicu (i Igman i cijeli kanton Sarajevo)...

Ovo je dobra ideja. Ja cu inace tamo negdje poslije sezone sjesti na samo sa direktorom na radni sastanak i dogovaranje. Sve cemo zapisivati, sta kako i gdje. Ovdje smo nabacali dosta ideja, pa cu ja to s vremenom skrojiti i prenijeti mu.
Naravno, na nama je onda (pri tom mislim na nas forumase ::) ) da idemo i objavljujemo gdje god to stignemo: forumi, komentari, blogovi, FB, twitter, prijatelji koje imamo na TV, radijima i sl....
Ako uspijemo sami, bolje a ako ne onda treba gledati kako sa ZOI-em to odraditi.

« Odgovori #11 u: 26 Veljača, 2010, 19:02:18 »
ma koji ba ZOI radimo bez njih....:)
Ubjedjen sam da se moze napravit extra projekat za sljedecu sezonu, a siguran sam iz tog razloga jer ima dosta intelegentnih i snalazljivih forumasa (pricam o onima koje sam ja upoznao), i koji bi zajednickim zalaganjem prije svega u zemljama odakle dolaze mogli da privuku veliki broj ljudi koji bi dosli na Jahorinu, a mi bi se potrudili  da realizujemo neke od ideja koje su recene ovde na forumu ili na festi 29. januara......